H 20χρονη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα είναι ίδια η μαμά της και θα μπορούσε άνετα να στεφθεί Miss World

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 20χρονη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα είναι ίδια η μαμά της και θα μπορούσε άνετα να στεφθεί Miss World

Οι υπέροχες φωτογραφίες της πρώην εστεμμένης με την κόρη της αποδεικνύουν την ομοιότητά τους.

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι ένα από τα top models που έχουν περάσει από τον χώρο της μόδας και μεσουρανούσαν στις ελληνικές πασαρέλες των 90's. Το 1996 κέρδισε τον τίτλο της «Miss Hellas» στο διαγωνισμό Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας.

Ήταν Σάββατο 23 Νοεμβρίου 1996 όταν η 18χρονη τότε καλλονή στέφθηκε Miss World. Το μοντέλο κατάφερε να διακριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 88 διαγωνιζόμενες.

Η Miss Ελλάς 1996 εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας και μας έκανε υπερήφανους με την μεσογειακή της ομορφιά να αναδεικνύεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε έναν τόσο μεγάλο τίτλο και δήλωνε: «Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλώς μια άλλη πρόβα – στις πρόβες, σε μια πρόβα, με είχαν χρησιμοποιήσει ως εικονική νικήτρια».

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της ως Miss World η Σκλήβα επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα στο modeling.

Χειροκροτάμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που «μπήκε» στο φόρεμα που έχει από 23 ετών

Η δημιουργία οικογένειας και η μονάκριβη κόρη της

Τον Σεπτέμβριο του 2002 η Ειρήνη Σκλήβα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Για χάρη του εγκατέλειψε οριστικά το modeling και αφιερώθηκε στην οικογενειακή τους ευτυχία. Το 2003 έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Μαριτίνα Χυδήρογλου. To 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 16 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 44χρονη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Η 19χρονη Μαριτίνα Χυδήρογλου είναι ίδια η μαμά της

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου είναι σήμερα 20 ετών και σπουδάζει Διεθνή Επιχειρηματικότητα και Μarketing σε ιδιωτική σχολή. Η νεαρή κοπέλα έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια και χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της. Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της θα μπορούσε να αποτελέσει εισιτήριο για μια καριέρα στο modeling ωστόσο η φοιτήτρια δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τον χώρο της μόδας.

Μαμά και κόρη διατηρούν ιδιωτικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεγονός που αποδεικνύει την επιθυμία τους να ζουν ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή κεντρικής: ndp