Miss Universe 2021 η Harnaaz Sandhu - Αυτή είναι η ιστορία της πιο ωραίας γυναίκας του πλανήτη

Miss Universe 2021 η Harnaaz Sandhu - Αυτή είναι η ιστορία της πιο ωραίας γυναίκας του πλανήτη

Η μαμά της Sandhu αποτέλεσε την έμπνευση που χρειαζόταν για να γίνει μία δυναμική γυναίκα.

Πριν μερικά χρόνια, τα καλλιστεία ήταν ένα από τα πιο hot γεγονότα του πλανήτη. Όλοι συντονίζονταν στους δέκτες τους για να δουν τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια να διαγωνίζονται για την πρωτιά ώστε να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον διαγωνισμό για τη «Μις Υφήλιος». Παρά το ότι τελευταία, ο διαγωνισμός δε χαίρει αντίστοιχης δημοφιλίας -τουλάχιστον στη δική μας χώρα- συνεχίζει να διεξάγεται και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ένα νέο κορίτσι ανέβηκε στο βάθρο.



H Harnaaz Sandhu είναι 21 ετών κατάγεται από την Ινδία και είναι πλέον η 70η Miss Universe. Βλέποντάς την, κατευθείαν αναγνωρίζεις την ομορφιά της και τα φυσικά της χαρακτηριστικά, ωστόσο, ο διαγωνισμός για τη Μις Υφήλιος 2021 δεν είναι και ο μόνος που έχει στο βιογραφικό της.



Οι τίτλοι της Harnaaz Sandhu

Η Harnaaz Sandhu έχει διαγωνιστεί αρκετές φορές και έχει στην κατοχή της τίτλους, όπως LIVA Miss Diva Universe 2021, Miss Max Emerging Star India 2018, Femina Miss India Punjab 2019. Έχει, μάλιστα, δοκιμάσει και το υποκριτικό της ταλέντο συμμετέχοντας σε μερικές ταινίες, όπως «Yaara Diyan Poo Baran» και «Bai Ji Kuttange».

https://www.instagram.com/p/CXWwJgUqP-2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η έμπνευση από τη μαμά της

Η Sandhu μεγάλωσε στο Chandigarh, μία πόλη της Ινδίας, και το πρότυπο της μαμάς της είχε μεγάλη επίδραση πάνω της. Η μαμά της κατάφερε να αντιταχθεί στην πατριαρχία, να μορφωθεί και να ακολουθήσει μία πολύ επιτυχημένη καριέρα γυναικολόγου. Βλέποντας τον δυναμισμό της, η Harnaaz αποφάσισε να γίνει πιο ενεργή στην κοινωνική προσφορά, να στηρίξει την ενδυνάμωση των γυναικών αλλά και τις πρωτοβουλίες τους. Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των γυναικών στη μόρφωση, στην καριέρα και στην ελευθερία επιλογής.

https://www.instagram.com/p/CXWvd9lq0VT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ενδιαφέροντά της

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Sandhu λατρεύει να περνάει χρόνο με τους φίλους της, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο τραγουδάει, χορεύει, μαγειρεύει και γράφει. Έχει, μάλιστα, μία πολύ αθλητική ζωή, επιλέγοντας δραστηριότητες, όπως yoga, ιππασία ή κολύμβηση.

https://www.instagram.com/p/CXUe4CRqxxp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Just Like That... Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο reboot του Sex and the City

Joe και Jill Biden δεν τα θέλουν όλα έτοιμα στον Λευκό Οίκο! Φτιάχνουν μόνοι το πρωινό τους

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της