Νέο σπίτι, νέα ντουλάπα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Νέο σπίτι, νέα ντουλάπα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

 Η Ευρυδίκη ζήτησε την βοήθεια ειδικού για την οργάνωση της ντουλάπας της και φέτος!

Μπορεί η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παραμένει στο «είναι περίπλοκο», σύμφωνα με τα λόγια που χρησιμοποίησε και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος, όμως αυτό δεν εμποδίζει καθόλου την influencer να συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της όσο ο πρώην(;) αγαπημένος της ζει στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι αν η Ευρυδίκη έχει αλλάξει σπίτι ή παραμένει σε εκείνο που διατηρούσε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τα τελευταία 6 χρόνια, όπως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε τονίζοντας πως η συγκατοίκηση ήρθε στις δύο εβδομάδες σχέσης.

Η οργάνωση ντουλάπας προκαλεί ερωτηματικά:

Πριν δύο χρόνια, η Ευρυδίκη είχε φροντίσει να οργανώσει την ντουλάπα της και μας είχε χαρίσει ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος & είναι υπέροχο. Cheers!

Mόλις χτες, είδαμε τη Βαλαβάνη να ζητάει ξανά τη βοήθεια της Tidy Guru για να οργανώσει τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά της ρούχα.

valavani12.JPG

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι της ντουλάπας και μια συρταριέρα που δείχνουν νέα και δεν τα έχουν ξαναδεί οι φαν της Ευρυδίκης.

Καινούργια ή παλιά, νέο ή ίδιο σπίτι, η οργάνωση ντουλάπας αυτή τη στιγμή είναι το must της σεζόν και το να βρεις κι εσύ τον τρόπο να το κάνεις, θα σου πάρει ώρες, μπορεί και μέρες.

Τι είπε ο Βασάλος για την Ευρυδίκη στον Ατζούν:

Ο Τούρκος παραγωγός μπήκε κατευθείαν στο ψητό και τον ρώτησε για την Ευρυδίκη και εκείνος απάντησε αρχικά:

«Την έχω στην καρδιά μου, αυτό δεν αλλάζει. Τώρα με κομπλάρετε κύριε Ατζούν. Έχω ιδρώσει». Και όταν ο Ατζούν του είπε στον ενεστώτα ότι είναι φανταστικό ζευγάρι οι δυο τους ο Κωνσταντίνος ταράχτηκε και μπερδεύτηκε:

Ο Ιλιτζαλί επέμενε ρωτώντας τον αν ξέρει αν είναι μαζί ή όχι και ο Βασάλος συνέχιζε να λέει την λέξη «περίπλοκο» και λέγοντας