Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Γρηγόρη Morgan- Είδες την αλλαγή που έκανε ο παίκτης του Nomads;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Γρηγόρη Morgan- Είδες την αλλαγή που έκανε ο παίκτης του Nomads;

Ο 43χρονος ντράμερ τόλμησε να πειραματιστεί και δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Nomads το 2018. Τους τελευταίους μήνες ο 43χρονος φέρεται να είναι σε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο για την ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το τρυφερό ειδύλλιο.

Η αθλητικογράφος και ο ντράμερ γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ο Μόργκαν διατηρούσε δεσμό με την άλλοτε κολλητή φίλη της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Οι κοινές τους διακοπές στην Χαβάη σχεδόν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο.

Βαλαβάνη- Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη με μια ρόδα» - Το video που τη δείχνει δίπλα στον Γρηγόρη της

Η μεγάλη αλλαγή του στην εμφάνιση του Γρηγόρη Μόργκαν

Kυριολεκτικά αγνώριστος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν μετά την απόφασή του να ξυρίσει εντελώς τα γένια του. Πριν από λίγες ώρες ο 43χρονος δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών με στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην παραλία της California.

https://www.instagram.com/p/CqAm75Ks5Ne

H αγάπη του για το σερφ εμφανίστηκε σε ηλικία 13 ετών και όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει αποτελεί μια μορφή ψυχοθεραπείας.

«Όταν μπαίνω στο νερό όλες οι σκέψεις παύουν να υπάρχουν και υπάρχει μόνο το τώρα, η απόλυτη στιγμή. Γίνεσαι ένα με το νερό και το κύμα και ταυτόχρονα νιώθεις δέος και απόλυτο σεβασμό για τη φύση. Με το surf δεν πηγαίνεις ενάντια στη φύση, την ακολουθείς και σε πάει το κύμα εκεί που πρέπει, εσύ απλώς παίζεις πάνω σε αυτό», είχε πει ο Μόργκαν σε συνέντευξή του στο lovesurfing.gr.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να θυμηθείς πώς ήταν ο ντράμερ πριν την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

H διπλωματική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη σχέση τους

Άκρως ανανεωμένη μετά το ταξίδι της στη Χαβάη και το San Francisco επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το βράδυ της Δευτέρας (20.03) η γνωστή αθλητικογράφος παρουσίασε την πλατινένια απονομή δίσκου του φίλου της, Ηλία Βρεττού και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως ήταν αναμενόμενο η 35χρονη ρωτήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Καλιφόρνια με τον Γρηγόρη Μόργκαν και φρόντισε να απαντήσει με απόλυτη διπλωματία.

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε: «Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή».

Λίγο αργότερα η δημοσιογράφος καλέστηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει έρθει πιο κοντά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή με την ίδια να αναφέρει: «Όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Γίνονται πράγματα που γράφονται ή λέγονται σε εκπομπές αλλά είναι από ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο, οπότε είναι τρελά πράγματα».

«Δεν παρακολουθώ το Survivor, έχω πολύ καιρό να δω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα site, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην έχει ξεκαθαρίσει αν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο όταν την ρωτάνε για τη νέα της σχέση δεν την διαψεύδει, αντιθέτως αποφεύγει να μιλήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως Μόργκαν-Βαλαβάνη είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι.

Βαλαβάνη-Μόργκαν είναι full in love- Τo video που φανέρωσε τη σχέση τους

Αν κρίνουμε από τα posts της παρέας τους, Βαλαβάνη και Μόργκαν ζουν τον απόλυτο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγα 24ωρα ο φίλος τους Γιάννης Μακρυπόδης δημοσίευσε ένα video στο Instagram το οποίο μας δείχνει πόσο ωραία πέρασαν στη Χαβάη.

https://www.instagram.com/p/Cpx0FaKDnUt

Το ζευγάρι της παρέας έχει πολλά κοινά καθώς ο Γρηγόρης Μόργκαν λατρεύει το σερφ, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη φύση και τα ταξίδια.

Πηγή κεντρικής: morgan.grigoris