Βαλαβάνη- Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη με μια ρόδα» - Το video που τη δείχνει δίπλα στον Γρηγόρη της

Βαλαβάνη- Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη με μια ρόδα» - Το video που τη δείχνει δίπλα στον Γρηγόρη της

H αθλητικογράφος έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και χαμογελά ξανά στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η παρέα της συνεχίζουν το ταξίδι τους στις ΗΠΑ και η αθλητικογράφος δεν σταματά να μοιράζεται εντυπωσιακά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εδώ και λίγα 24ωρα η πρώην παίκτρια του Survivor, ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν και οι φίλοι τους βρίσκονται στο San Francisco και αποφάσισαν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία θέασης ενός αγώνα ΝΒΑ. Για την ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί ή διαψεύσει τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Cp-Ahcgsoaq

Η 35χρονη μετά τη συμμετοχή στο Survivor All Star κράτησε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή και δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει εάν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Παρόλο που οι πρώην σύντροφοι έχουν πάρει χωριστούς δρόμους συνέχισαν να συγκατοικούν και άφηναν να εννοηθεί ότι είναι ακόμη μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης από το reality επιβίωσης, «άνοιξε ο δρόμος» για την προσωπική της ευτυχία.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

Βαλαβάνη-Μόργκαν είναι full in love- Τo video που φανέρωσε τη σχέση τους

Αν κρίνουμε από τα posts της παρέας τους, Βαλαβάνη και Μόργκαν ζουν τον απόλυτο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγα 24ωρα ο φίλος τους Γιάννης Μακρυπόδης δημοσίευσε ένα video στο Instagram το οποίο μας δείχνει πόσο ωραία πέρασαν στη Χαβάη. Το ζευγάρι της παρέας έχει πολλά κοινά καθώς ο Γρηγόρης Μόργκαν λατρεύει το σερφ, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη φύση και τα ταξίδια.

https://www.instagram.com/p/Cpx0FaKDnUt

Σε αρκετά σημεία Βαλαβάνη και Μόργκαν είναι μαζί, όπως στο παρακάτω πλάνο όπου κάθονται δίπλα δίπλα στο αυτοκίνητο.

valavani1.jpg

Με μια καλύτερη ματιά θα δεις πως η πρώην παίκτρια του Survivor δεν φεύγει λεπτό από τον αγαπημένο της και περπατά δίπλα του αγναντεύοντας το μαγευτικό τοπίο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

To ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου», είχε αποκαλύψει πρώτο πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η παρέα τους ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο ενώ τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο Los Angeles.

valavani_morgkan.jpg

Σε βίντεο που προβλήθηκε είδαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία του φημολογούμενου ζευγαριού, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως δικές του πληροφορίες επιβεβαιώνουν τις φήμες πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν είναι σε σχέση.

Η στενή φίλη της αθλητικογράφου, Έλενα Γεωργίου, δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και όπως μπορείς να δεις παρακάτω στα tagαρισμένα άτομα φιγουράρει το όνομα του Γρηγόρη Μόργκαν.

valavani_xavai.jpg

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani