Μετά το Instagram, η Ζένια Μπονάτσου τώρα και στο Tik Tok

Μετά το Instagram, η Ζένια Μπονάτσου τώρα και στο Tik Tok

To 2020 ήταν η χρονιά που γνωρίσαμε καλύτερα τη Ζένια, την κόρη του Βλάσση Μπονάτσου με τη συμμετοχή της στο Just 2 of Us.

Η Ζένια Μπονάτσου, η μοναχοκόρη του αείμνηστου Βλάσση, μπορεί να απέχει από την τηλεόραση και το θέατρο, όμως η παρουσία της στα social media είναι συγκεκριμένη.

Και μπορεί η 26χρονη πια Ζένια να μην είναι φανατική των social, όμως φροντίζει περιοδικά να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/ConHAEULnV-

Αυτή τη φορά, η Ζένια έχει επεκταθεί και στο Tik Tok και δημοσιεύει κυρίως τραγούδια.

Στο Link in bio του προφίλ της στο Instagram πάντως, η Ζένια έχει το προφίλ ενός γνωστού club στο Κολωνάκι.

Μετά τη συμμετοχή της στο Just the 2 of Us, η Ζένια δεν είχε κρύψει πως έχει δουλέψει ως σερβιτόρα στη Μύκονο, κάτι για το οποίο δεν νιώθει πως έχει κάτι να κρύψει.

Η σχέση με τον πατέρα της και ο θάνατός του

H Ζένια Μπονάτσου είναι το παιδί που απέκτησε ο Βλάσσης Μπονάτσος από τον γάμο του με τη Μάρθα Κουτουμάνου. Γεννήθηκε το 1997 και βαφτίστηκε Ζωή- Ελένη, αποκτώντας το όνομα της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη ενώ σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή Ίασμος Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2004, ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, ονειρεύεται να κάνει τηλεόραση και θέατρο διεκδικώντας έτσι μια θέση στον χώρο του θεάματος.

Στις συνεντεύξεις που δίνει μιλάει πάντα με αγάπη για τον πατέρα της ενώ έχει αποκαλύψει πως φοράει συχνά τα ρούχα του.

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι.

Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω», έχει δηλώσει η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή Idols.

Kαι πρόσθεσε: «Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν».

Η Ζένια Μπονάτσου έγινε 26: Η κόρη του Βλάσση είναι μια γνήσια «Μπονάτσα» με ισχυρές δόσεις Λάσκαρη