Ζένια Μπονάτσου: Η 26χρονη κόρη του Βλάσση είναι μια γνήσια «Μπονάτσα» με ισχυρές δόσεις Λάσκαρη

Ζένια Μπονάτσου: Η 26χρονη κόρη του Βλάσση είναι μια γνήσια «Μπονάτσα» με ισχυρές δόσεις Λάσκαρη

Το αυτοάνοσο, η υποκριτική, η δουλειά ως σερβιτόρα & το coolness overload της εγγονής της «Ζωίτσας».

Η Ζένια Μπονάτσου είναι η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου. Γεννήθηκε το 1997 και βαφτίστηκε Ζωή- Ελένη, αποκτώντας το όνομα της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη.

Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή Ίασμος και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της στο J2US το 2020, με παρτενέρ τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη. Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2004, ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, ονειρεύεται να κάνει τηλεόραση και θέατρο διεκδικώντας έτσι μια θέση στον χώρο του θεάματος.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η νεαρή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της και έγινε 26 ετών. Η Ζένια ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία αφού ήθελε να είναι αυτόνομη και να μην βασίζεται στα χρήματα της οικογένειας της. Το καλοκαίρι του 2020 η νεαρή καλλιτέχνης εργάστηκε ως σερβιτόρα στην Μύκονο αφού δεν μπορούσε να βιοποριστεί από τα χρήματα που κέρδιζε ως ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CSlpJB7ohdp

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα. Το μαγαζί το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω...Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

zenia11.JPG

Η Ζένια Μπονάτσου με την μητέρα της.

Η σχέση με τον πατέρα της και ο θάνατός του

Στις συνεντεύξεις που δίνει μιλάει πάντα με αγάπη για τον πατέρα της ενώ έχει αποκαλύψει πως φοράει συχνά τα ρούχα του.

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω», έχει δηλώσει η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή Idols.

Kαι πρόσθεσε: «Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν».

Μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και το ΟΚ για τον θάνατο του μπαμπά της η Ζένια Μπονάτσου είχε εξομολογηθεί: «Όταν είσαι παιδί, δεν έχεις την αίσθηση του φόβου και νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουμε μεγαλώνοντας. Δεν σου λέω ότι ήμουν ο βράχος που στήριξε την οικογένεια, αλλά με θυμάμαι να λέω στη μητέρα μου που έκλαιγε: Μαμά, μη στενοχωριέσαι. Ο μπαμπάς είναι ψηλά και μας προστατεύει. Είναι ο αρχηγός των αγγέλων. Ακόμα και τώρα η μητέρα μου μου λέει ότι δεν πίστευε ότι αντί να με παρηγορήσει εκείνη, ήμουν εγώ αυτή που προσπαθούσε να την ηρεμήσει».

Η 26χρονη είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα όσα την ενόχλησαν μετά τον θάνατο του πατέρα της, αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός έπασχε από μια αυτοάνοση ασθένεια την οποία έχει κληρονομήσει και η ίδια: «Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία».

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου & Ζένια Μπονάτσου: Οι χοροί τους σε beach bar στη Μύκονο

Η αγάπη για τη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη

H νεαρή ηθοποιός είχε σχέση λατρείας με τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη. Μετά τον θάνατό της το 2017 η Ζένια επισκέπτεται με δυσκολία το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφού εκεί μεγάλωσε και έχει αναμνήσεις με την γιαγιά, τον μπαμπά της και άλλα συγγενικά πρόσωπα.

«Εννοείται ότι πηγαίνω, αλλά μου είναι δύσκολο. Είναι ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις. Μην ξεχνάς ότι εκεί μέναμε η γιαγιά μου, ο παππούς μου, η θεία μου, η μητέρα μου κι εγώ. Όταν ξαφνικά εκεί που ήταν ένα σπίτι γεμάτο ζωή, πας και το βλέπεις άδειο, δεν μπορείς να μην στενοχωριέσαι. Ακόμα κι αν πάω με φίλους μου, επειδή γύρω μου υπάρχουν αντικείμενα που όλο και κάτι μου θυμίζουν, δεν αισθάνομαι ότι θα περάσω καλά», έχει παραδεχθεί η Ζένια Μπονάτσου.

zenia9.jpg

«Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησε ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελε να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά δεν πειράζει», έχει παραδεχθεί η 26χρονη στην εκπομπή «Super Katerina».

Πηγή κεντρικής: ndp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νεαρή καλλιτέχνης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.