Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι φωτογραφίες γεμάτες αυτοπεποίθηση

Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι φωτογραφίες γεμάτες αυτοπεποίθηση
Instagram

Στα καλύτερά της η 35χρονη παρουσιάστρια ποζάρει με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ. 

«𝑃𝑎𝑟𝑖𝑠 𝑖𝑠 𝑎𝑙𝑤𝑎𝑦𝑠 𝑎 𝑔𝑜𝑜𝑑 𝑖𝑑𝑒𝑎 ♥️» (σ.σ. Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέα), έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που κοινοποίησε την παρουσία της στο Παρίσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγες ημέρες. Μια καλή ιδέα, θα ήταν επίσης να σταματήσουμε να στοχοποιούμε επιλογές γυναικών για το πώς θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους εντός και εκτός social media. Αφού δέχθηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια για το πού άφησε το παιδί της προκειμένου να πάει ταξίδι, η παρουσιάστρια απάντησε σε αυτονόητα πράγματα όπως το να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά και τη ζωή του.

Πέρα από τα κακόβουλα σχόλια, την ομορφότερη περίοδο της βιώνει η Κωνσταντίνα εδώ και περίπου 2,5 χρόνια από τη στιγμή δηλαδή που μπήκε στη ζωή της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Μάλιστα, η ευτυχία των ερωτευμένων ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν γεννήθηκε ο γιος τους που θα πάρει το όνομα Βλάσης.

https://www.instagram.com/p/CophdJxIHEv

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με νέο look στο πρώτο ταξίδι μετά τη γέννηση του γιου της

Με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ

Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, είδαμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά με κίτρινους υποτόνους. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια σκούρυνε ελαφρώς τη ρίζα της- πιθανότατα επειδή θηλάζει αυτό το διάστημα, ενώ έκανε ανταύγειες στα μαλλιά της σε ένα πιο ψυχρό και πλατινέ ξανθό.

Μάλιστα, όπως θα δεις παρακάτω, η 35χρονη το πήγε ένα βήμα παραπέρα με τις αλλαγές καθώς πλέον έχει μακρύνει και τα μαλλιά της με εξτένσιον και ουσιαστικά αυτό είναι το πιο μακρύ μήκος που είχε ποτέ.

Οι φωτογραφίες από τα ταξίδι στο Παρίσι

Το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, που έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι και μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητά της στη γαλλική πρωτεύουσα μέσω social media.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την άγνωστη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

«𝑃𝑎𝑟𝑖𝑠 𝑖𝑠 𝑎𝑙𝑤𝑎𝑦𝑠 𝑎 𝑔𝑜𝑜𝑑 𝑖𝑑𝑒𝑎 ♥️» (σ.σ. Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέα), έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πόζαρε σε ένα από τα πιο ωραία εστιατόρια της γαλλικής πρωτεύουσας φορώντας ασπρόμαυρο outfit, ενώ παρήγγειλε καλαίσθητα πιάτα με σολομό και χαβιάρι.

Η έξοδος με τον αγαπημένο της και το μακιγιάζ

Στα πιο πρόσφατα stories της το βράδυ της Δευτέρας (3/4), η παρουσιάστρια ανέβασε και κάποια κοντινά πλάνα από το μακιγιάζ το οποίο και επέλεξε στη νέα έξοδο με τον σύζυγό της.

Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης

Η νέα μαμά, όπως είναι λογικό, μοιράζεται αρκετά πλάνα από τη νέα της καθημερινότητα με τον μπέμπη αλλά και από την προσπάθειά της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχουν και οι followers της στο Instagram στους οποίους η παρουσιάστρια κάνει παράλληλα ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα αν ταυτίζονται με την τρέχουσα fitness κατάστασή της.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την άγνωστη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε με ένα στόρι στους ακολούθους της πως έχασε 20 περίπου κιλά και σε αυτή την προσπάθεια ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της είναι το τρέξιμο και το pilates ενώ πριν από λίγες ώρες ανέβασε νέα ολόσωμη φωτογραφία της.

339460165_943650480418724_7181747461179279347_n.jpg