Ξαφνικό διαζύγιο για Μπουρδούμη & Δροσάκη μετά από 3 χρόνια - Η γνωριμία και ο γιος τους

Ξαφνικό διαζύγιο για Μπουρδούμη & Δροσάκη μετά από 3 χρόνια - Η γνωριμία και ο γιος τους

Από την ρομαντική δημόσια πρόταση γάμου στην Άννα Βίσση στην απόκτηση του γιου τους Αναστάση και την ξαφνική απόφαση να χωρίσουν. Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και η σιωπή της Λένας Δροσάκη. 

Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος και σε κάθε δήλωσή τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μιλούσαν για την ουσιαστική τους σχέση και την κοινή λατρεία που είχαν στον γιο τους. Με λίγα λόγια, δεν μας είχαν δώσει δημόσια καμιά αφορμή για να μιλήσουμε για κρίση στη σχέση τους.

Το διαζύγιό τους είναι ωστόσο οριστικό σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και όσο γίνεται πιο ήρεμο, για το καλό του τρίχρονου γιου τους Αναστάση. Πώς όμως φτάσαμε από την ρομαντική πρόταση γάμου στην Άννα Βίσση στο ανέλπιστο διαζύγιο; Οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξανδρου δίχως τη Λένα και η δική της σιωπή.

https://www.instagram.com/p/ChXwtmrjghj

«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου»

Η γνωριμία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά στα τέλη του 2018 και απροσδόκητα όπως είχε πει και η ίδια:«Ήταν ξαφνικό. Ήταν ένα απλό ποτό πρωτοχρονιάτικο, μετά από μία παράσταση. Δεν γνωριζόμασταν. Απλά ο ένας ήξερε τον άλλον. Ο Άγγελος Μπούρας μου έκανε την πρόταση να βγούμε ένα βράδυ με τον κολλητό του. Από εκείνη την ημέρα άλλαξαν όλα. Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο δύσκολος που έχω κάνει ποτέ αλλά είναι γεμάτη εκπλήξεις αυτή η διαδρομή. Αναπροσδιορίζομαι με τον Αναστάση. Είναι συγκλονιστικές οι στιγμές μαζί του».

Ο Αλέξανδρος πήρε την επόμενη χρονιά την απόφαση για το «για πάντα μαζί». Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Hotel Ερμού όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο, γονάτισε κρατώντας το μικρόφωνο και έκανε δημόσια την πρόταση γάμου στην Λένα. Η τραγουδίστρια ήταν φυσικά σε συννενόηση με τον ηθοποιό για την έκπληξη και της έδωσε το μικρόφωνο της για να απαντήσει.

Ο γάμος τους θα γίνει μυστικά και σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο τον Ιούνιο του 2020 στην Πάτρα που είναι και ο τόπος καταγωγής της νύφης και λίγο πριν γεννήσει τον γιο τους Αναστάση.

«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου. Ο γιος μου είναι ο πρίγκιπας μας. Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου. Πορευόμαστε μαζί στα άσχημα και τα όμορφα», θα πει ο Αλέξανδρος σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός από τα όμορφα, αυτά τα άσχημα αφορούσαν και στην πρόσφατη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όπου η Λένα ήταν μάρτυρας κατηγορίας. Ο Αλέξανδρος ήταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί της στο ακροατήριο και μέχρι την έκδοση της απόφασης.

Και είχε μιλήσει στην εκπομπή Dot για το #Metoo και το πως αντιμετώπισε τις καταγγελίες και άλλων γυναικών όπως και της συζύγου του και ο λόγος του ήταν συγκινητικός: «Πρέπει να είσαι δίπλα στο θύμα και ψυχολογικά και πρακτικά, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και υπομονή. Δεν τέθηκε θέμα συζήτησης για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Όλα τα κορίτσια είχαν κόστος από αυτό, ήταν γυναίκες με οικογένεια όλες. Αυτό που έκανε η Λένα ήταν πολύ συγκινητικό. Αύριο μεθαύριο θα το δει ο γιος μας, θα τα διαβάσει και θα πει: «Μπράβο μάνα».

Ωστόσο αν συνδέσει κανείς τις σημερινές δημοσιογραφικές πληροφορίες για τον χωρισμό τους στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» πως έχουν χωρίσει εδώ και 3 μήνες, στο δικαστήριο εμφανίζονταν όντας έχοντας πάρει την απόφαση για τους ξεχωριστούς δρόμους που θα τραβούσαν μετά από αυτό στη ζωή τους.

Με διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίζουν δημόσια οι δυό τους τον χωρισμό. Το μόνο κοινό είναι πως δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση αλλά στις off the record τηλεφωνικές συνομιλίες με δημοσιογράφους παραδέχονται την είδηση.

Η Λένα Δροσάκη στο προφίλ της στο Instagram έχει κρατήσει μόνο φωτογραφίες με τον γιο της, ενώ ο Αλέξανδρος έχει μόνο μία κοινή τους από συνέντευξη που έδωσαν τον Δεκέμβριο.

https://www.instagram.com/p/CqNS_2IozRt

Έχουν ωστόσο σχεδόν καθημερινή επαφή όχι μόνο λόγω του γιου τους, αλλά και γιατί φέτος συνεργάζονται στο θέατρο Τέχνης στην παράσταση «Photograph 51 Anna Ziegler». Σήμερα μάλιστα είναι και η τελευταία παράσταση.

Ο ηθοποιός έκανε ένα ταξίδι στις αρχές Μαρτίου στα Μετέωρα και ήταν μόνος του όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες. Δημοσίευσε μάλιστα και ένα ομιχλώδες ειδυλλιακό στιγμιότυπο το οποίο συνόδευσε με ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, με κοινωνικό νόημα παρά περί έρωτα.

«Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκαιο. Θα βγείς στους δρόμους, θα φωνάξεις, τα χείλια σου θα
ματώσουν απ΄τις φωνές το πρόσωπό σου θα ματώσει από τις σφαίρες – μα ούτε βήμα πίσω».

mpourdoumis.jpg

Το ζευγάρι πέρισυ τον Ιανουάριο είχε μετακομίσει και στο νέο τους φωτεινό ευρύχωρο σπίτι, κάνοντας μία νέα αρχή με τον γιο τους. Το σπίτι του ζευγαριού είχε αρκετές μοντέρνες πινελιές, με το σαλόνι να είναι σε μπεζ- λευκές αποχρώσεις. Ο Αλέξανδρος είχε χαρεί με την νεά του κουζίνα και είχε σπεύσει να τη δοκιμάσει, μαγειρεύοντας για όλη την οικογένεια.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης- Λένα Δροσάκη: Το σπίτι τους έχει χρώμα, vintage στοιχεία και πολλή αγάπη

https://www.instagram.com/p/Cb4YMd-ADll