Αλέξανδρος Μπουρδούμης- Λένα Δροσάκη: Το σπίτι τους έχει χρώμα, vintage στοιχεία και πολλή αγάπη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης- Λένα Δροσάκη: Το σπίτι τους έχει χρώμα, vintage στοιχεία και πολλή αγάπη

Οι ηθοποιοί μετακόμισαν φέτος σε νέο σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι γνωστοί ηθοποιοί διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους αφού πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι μαζί με τον 2χρονο γιο τους, Αναστάση.

Η ευτυχισμένη οικογένεια ανυπομονούσε γι΄αυτή τη νέα αρχή και η χαρά τους δεν κρύβεται. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο ηθοποιός βλέπουμε τον μικρό, κατάξανθο Αναστάση, να παίζει στην μοντέρνα κουζίνα και στο vintage σαλόνι τους.

H Celine Dion τραγουδάει «Ι'm Alive» στο πολυτελές σπίτι της στο Las Vegas

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε αναφερθεί στην καθημερινότητά του με τη Λένα Δροσάκη: «Ποτίζω, σκουπίζω. Κάνω ό,τι μπορώ. Κάνω και χαζομάρες, τώρα έκανα μια χαζομάρα στο σπίτι».

https://www.instagram.com/p/CZOcSAuM3KP

«Καινούργιο σπίτι, καινούργια αρχή!», έγραψε πριν λίγους μήνες στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με την οποία γνωστοποίησε την μετακόμιση της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CZOc7NwMwIb

To «Μπουρδουμάκι» ξεκίνησε ήδη τις δοκιμές του στη καινούργια μας κουζίνα», έγραψε σε άλλο post ο ηθοποιός και δέχτηκε εκατοντάδες ευχητήρια σχόλια από τους followers του.

Μπουρδούμης-Δροσάκη: To σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

Με ένα scroll στο Ιnstagram πήραμε μια πρώτη γεύση από το καινούργιο τους σπίτι, το οποίο είναι φωτεινό, ευρύχωρο και γεμάτο παιχνίδια. Στο σαλόνι δεσπόζει μια μεγάλη, λευκή βιβλιοθήκη, μια εντυπωσιακή κόκκινη πολυθρόνα και ένα boho χαλί.

Τα vintage διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση και δίνουν ζεστασιά στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CiqIVqgKGFj

Το σπίτι του ζευγαριού έχει αρκετές μοντέρνες πινελιές, με το σαλόνι να είναι σε μπεζ- λευκές αποχρώσεις. Ο μεγάλος γκρι καναπές ενδείκνυται για χαλάρωση με φίλους και χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Η ασημί κουζίνα των ηθοποιών είναι ένα από τα αγαπημένα τους δωμάτια και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσιεύει videos όπου μας δείχνει τις μαγειρικές του ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/Cb4YMd-ADll

Πηγή κεντρικής: abourdoumis

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της οικογένειας.