H Rachel Weisz έκανε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική της ζωή

H Rachel Weisz έκανε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική της ζωή

Με αφορμή το remake της ταινίας Dead Ringers, η 53χρονη Rachel Weitz έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο Net-a-porter όπου έκανε μια σπάνια για την προσωπική της ζωή.

Με αφορμή το remake της ταινίας Dead Ringers, η 53χρονη Rachel Weitz έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο Net-a-porter όπου έκανε μια σπάνια για την προσωπική της ζωή.

Για μένα οι λέξεις ιδιωτική ζωή, σημαίνουν αυτό ακριβώς

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον Επίμονο Κηπουρό του 2006, έχει τηρήσει μια ιδιωτική στάση όσον αφορά την προσωπική της ζωή και στην πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη στάση που έχει ακολουθήσει τα χρόνια αυτά.

«Δεν είμαι γνώστης της τεχνολογίας, θα ήμουν πολύ χάλια σε αυτό», λέει η Rachel η οποία υποστήριξε και την απόφασή της να μην μιλά ούτε για τον γάμο της με τον Daniel Craig:

«Για μένα οι λέξεις ιδιωτική ζωή, σημαίνουν αυτό ακριβώς. Ότι έχεις μια ζωή ιδιωτική που αυτή είναι και η πραγματική ζωή και πέρα από εκεί υπάρχει και μπόλικο φανταστικό υλικό.

Για τους ρόλους που έχουν οι γυναίκες στις ταινίες, η Rachel βλέπει την αλλαγή:

«Συχνά με τους ρόλους των γυναικών σε ταινίες στο παρελθόν, τους έβρισκα πολύ απλούς, αυτό αλλάζει και το είναι σημαντικό, θέλω να βλέπω πολύπλοκους χαρακτήρες, είναι ενδιαφέρον, αυτή η σύνθετη γραφή», τόνισε η Rachel η οποία δεν μετανιώνει για κανέναν ρόλο της, ούτε εκείνον στη Μούμια του 1999.

«Φυσικά και λατρεύω το χιούμορ στη Μούμια, αλλά πλέον θέλω περισσότερα, να υπάρχει χαρά, οι γυναίκες κυνηγούν την απόλαυση κι αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Όταν γυρίζαμε τη μούμια δεν είχαμε ιδέα αν θα πουλήσει εισιτήρια, ήταν μια φανταστική ομάδα και υπήρχε χημεία, χάρη ένα παράξενο πράγμα που είτε υπάρχει, είτε όχι»!

Όσο για τον συμπρωταγωνιστή της στη Μούμια, που φέτος κέρδισε και το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου, η 53χρονη ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη για τον Brendan Fraser:

«Είμαι ενθουσιασμένη για εκείνον, είναι ένα νέο κεφάλαιο και δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καλύτερο και πιο ευγενικό άνθρωπο».

Η Rachel έγινε ζευγάρι το 2010 με τον James Bond, άκα Daniel Craig και παντρεύτηκαν το 2011 ενώ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Σεπτέμβριο του 2018. Η Weisz είναι ήδη μαμά ενός γιου, του Henry από τον γάμο της με τον Darren Aronofsky ενώ ο Craig έχει μια κόρη, την 31χρονη σήμερα Ella από τον γάμο του με την ηθοποιό Fiona Loudon.

Ποια είναι η Ella Loudon

O Craig παντρεύτηκε τη Loudon το 1992 και πρόλαβαν να αποκτήσουν τη Fiona μέχρι να χωρίσουν το 1994. Η Fiona ζούσε με τη μαμά της όταν οι γονείς χώρισαν και, μόλις στην ηλικία των 11 ετών εμφανίστηκε σε μία σχολική παραγωγή, την «Bugsy Malone». Από εκεί και πέρα, η θέλησή της να ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν εμφανής, γι’ αυτό και γρήγορα μετακόμισε στην Αμερική σε οικοτροφείο και σπούδασε υποκριτική στη Νέα Υόρκη. Διέκοψε, όμως, γιατί έπαθε κατάθλιψη.

«Μπορεί να έχεις τους πιο υπέροχους ανθρώπους γύρω σου, που σε αγαπάνε πολύ, αλλά να είσαι τυφλός σε αυτό. Ήμουν εντελώς τυφλή σε αυτό. Ένιωθα τόσο πολύ μόνη και απομονωμένη στον εαυτό μου, αλλά η οικογένειά μου το πρόσεξε και έλαβε δράση για να μου βρει βοήθεια», είπε.

https://www.instagram.com/p/CiiOlo0ORi8