O Daniel Craig πήρε την τιμή που του άξιζε ως James Bond μετά το θάνατο της Ελισάβετ

Κατερίνα Μπούσιου
O Daniel Craig πήρε την τιμή που του άξιζε ως James Bond μετά το θάνατο της Ελισάβετ

(Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

Invision

Ο κινηματογραφικός κατάσκοπος στην υπηρεσία της Αυτού Υψηλότητας, πήρε την ύψιστη τιμή από την βασιλική οικογένεια και ο Daniel Craig ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. 

Μόλις προχθές ο Daniel Craig εμφανίστηκε δημόσια για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στην μετά James Bond εποχή. Βέβαια ο ρόλος του ως πράκτορα 007, θα τον ακολουθεί για μία ζωή. Όπως και η σχέση του με την βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι. Για αυτό και έλαβε έστω και μετά τον θάνατό της, μία ύψιστη τιμή.

Ο Royal 007

Ο Daniel Craig ως πράκτορας James Bond έγινε αυτόματα ένα βρετανικό σύμβολο και λόγω της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της ταινίας, είδε τη ζωή και την καριέρα του να αλλάζει. Έγινε διάσημος σε όλον τον πλανήτη και λόγω του χαρακτήρα του και αξιοσέβαστος ως ηθοποιός.

Britain LFF Glass Onion: A Knives Out Mystery Red Carpet

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Οι 5 φορές που έγινε ο πράκτορας 007 στην μεγάλη οθόνη τον έφεραν κοντά και με τη βασίλισσα Ελισάβετ και οι δυό τους, συνεργάστηκαν για το σποτ των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στο Λονδίνο το 2012. Εκείνος έπαιζε τον κινηματογραφικό του ρόλο και εκείνη απλά τον εαυτό της.

Και 1,5 μήνα μετά τον θάνατό της βασίλισσας την οποία είχε χαρακτηρίσει μοναδική ως άνθρωπο και ιστορική προσωπικότητα, παίρνει μία τιμητική βασιλική διάκριση, έστω και εν τη απουσία της. Η πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη που του έδωσε σε ειδική τελετή το παράσημο του τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου, το οποίο σεναριακά είχε και ο ίδιος ο James Bond ως πρώην πλωτάρχης και νυν κατάσκοπος στην υπηρεσία της βασίλισσας. Ότι έγινε στον κινηματογράφο, μεταφέρθηκε και στην πραγματική ζωή. Βέβαια όλοι ήλπιζαν να είχε προλάβει να λάβει αυτή την τιμή από την ίδια την Ελισάβετ.

https://www.instagram.com/p/Cj2hbH2sL1m

Ο Daniel Craig, εκτός από την παρασημοφόρησή του, έκανε και την πρεμιέρα της νέας του ταινίες στο Λονδίνο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» και παρούσα ήταν και η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Rachel Weisz, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 11 χρόνια.