Ο Chris Hemsworth εγκαταλείπει την υποκριτική; To διάλειμμα και η διάγνωση για το Αλτσχάιμερ

Ο Chris Hemsworth εγκαταλείπει την υποκριτική; To διάλειμμα και η διάγνωση για το Αλτσχάιμερ
©2019 Evan Agostini

Ο 39χρονος ηθοποιός ανακάλυψε πρόσφατα πως πιθανώς να έρθει αντιμέτωπος με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ο Chris Hemsworth έλαβε πρόσφατα μια απρόσμενη διάγνωση σύμφωνα με την οποία ο ηθοποιός ενδέχεται να έρθει αντιμέτωπος κάποια στιγμή στη ζωή του με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να απέχει για λίγο από τον κινηματογράφο με τους fans του να αναρωτιούνται αν πρόκειται αυτό να είναι το τέλος του στον χώρο της υποκριτικής. Ο Αυστραλός ηθοποιός έχει ήδη υπογράψει για τέσσερες επερχόμενες ταινίες μεταξύ των οποίων η επανεμφάνιση του χαρακτήρα του «Thor» σε ένα sequel των «Avengers» και μια άτιτλη βιογραφική ταινία για τον Hulk Hogan.

Μπορεί ο ίδιος ο Hemsworth να δήλωσε πρόσφατα στο Vanity Fair ότι «δεν μιλάει για συνταξιοδότηση με κανένα τρόπο», πηγές της Page Six αναφέρουν όμως ότι ο σταρ φαίνεται να οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο 39χρονος ανακάλυψε ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο να νοσήσει με Αλτσχάιμερ, ενώ γύριζε το ντοκιμαντέρ του National Geographic και της Disney+, «Limitless».

Το σύντομο break από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και οι φήμες για την καριέρα του

Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο διάσημος ηθοποιός είχε επισημάνει ότι αυτό που έμαθε δεν είναι διάγνωση αλλά μια γενετική προδιάθεση. Ο Hemsworth είπε ότι μαθαίνοντας ότι είναι οκτώ έως 10 φορές πιο πιθανό να αντιμετωπίσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ ταρακουνήθηκε και ένιωσε την ανάγκη να πάρει λίγο χρόνο μακριά από ό,τι τον αγχώνει.

Για τον Chris Hemsworth η superhero της καρδιάς του είναι μόνο η κόρη του

Ο Χολυγουντιανός σταρ έχει αποφασίσει να ρίξει λίγο ρυθμούς, ώστε να προστατεύσει την υγεία του και να έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα ηθοποιό, Elsa Pataky, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

«Δεν σκοπεύει να αναλάβει πολλούς ρόλους εξαιτίας του Αλτσχάιμερ», ανέφερε πηγή από το κοντινό του περιβάλλον.

Πηγή κεντρικής: apimages.com