Για τον Chris Hemsworth η superhero της καρδιάς του είναι μόνο η κόρη του

Κατερίνα Μπούσιου
Για τον Chris Hemsworth η superhero της καρδιάς του είναι μόνο η κόρη του

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες μαζί  με την κόρη του Ιndia Rose στα γυρίσματα του Thor.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Thor: Love and Thunder (της Νο1 αυτή την στιγμή ταινίας στον κόσμο σε εισπράξεις) είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood. Αλλά και από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε με την μεγαλύτερη κόρη του India Rose αλλά και με εκείνες με τα δίδυμα αγόρια του τα οποία ζουν σε απόλυτη συνάφεια με τον μπαμπά τους, όλη την...Thor φιλοσοφία.

Είναι το γούρι του

Ο Chris Hemsworth δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες δύο φωτογραφίες με διαφορά 11 χρόνων με την κόρη του. Η πρώτη ήταν στα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας ως Thor, όταν η μικρή ήταν μόλις λίγων μηνών. Και στέκεται μπροστά στον...γίγαντα μπαμπά της που φορά την στολή του, απορημένη.

https://www.instagram.com/p/Cf42f-fvfTg

Η δεύτερη είναι από τα γυρίσματα της τωρινής ταινίας όπου την κρατά στην αγκαλιά του. Και της αφιερώνει ένα γλυκύτατο μήνυμα: «Είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα».

hemsworthkori.jpg

Οι αγαπημένοι του ήρωες στην δική του ζωή είναι ακόμη δύο μπόμπιρες. Οι δίδυμοι γιοι του, Sasha και Tristan 8 χρονών σήμερα, οι οποίοι επίσης ζουν σε ρυθμούς Thor. «Αν αναρωτιέστε αν φορούν κάτι άλλο από τα outfit του Thor, η απάντηση είναι, όχι!» όπως γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας τους.

https://www.instagram.com/p/CbVbttrPERA

Και τα τρία του παιδιά είναι καρπός του έρωτα του με την σύζυγό του Elsa Pataky με την οποία είναι παντρεμένος από το 2010. Η Elsa είναι επίσης ηθοποιός, έχει ισπανική καταγωγή και η οικογένεια της μητέρας της Christina, έχει ρίζες από τους βασιλικούς οίκους της Ρουμανίας αλλά και της Ουγγαρίας. Ένα διάστημα η σύζυγος του Hemsworth, εργάστηκε και ως μοντέλο. Αποτελούν από τις σπάνιες περιπτώσεις πολύ αγαπημένου ζευγαριού για τα δεδομένα του Hollywood.

https://www.instagram.com/p/CewzxKsvRXu