Τα 26α γενέθλια της Tina Kunakey ήταν μοναχικά και ο χωρισμός από τον Vincent Cassel έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
Τα 26α γενέθλια της Tina Kunakey ήταν μοναχικά και ο χωρισμός από τον Vincent Cassel έγινε viral

Ήταν ένα dream couple και οι αφιερώσεις γεμάτες έρωτα μεταξύ τους δεν σταματούσαν. Τα μοναχικά γενέθλια της Tina Kunakey μετά την διαγραφή των φωτογραφιών από μεριάς Vincent Cassel φανερώνουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Στα περσινά 25α γενέθλια της Tina Kunakey, η αφιέρωση του συζύγου της Vincent Cassel μαρτυρούσε πως ζουν ακόμα έναν έρωτα μεγάλο.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, της αγαπημένης μου, της ζωής μου, της βασίλισσας μου, της συντρόφου μου στο έγκλημα, της αγάπης μου, της γυναίκας μου, της Tina. Σ’ αγαπώ ως τα αστέρια και το φεγγάρι», έγραφε ο Vincent Cassel στη λεζάντα της ρομαντικής πόζας με τη σύζυγό του τον Απρίλιο του 2022 κι όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα ατέλειωτο.

Τα μοναχικά γενέθλια της Kunakey

Έλα όμως που όλα τα ωραία τελειώνουν και τα φετινά 26α γενέθλια της Tina υπήρξαν μοναχικά. Προφανώς το μοντέλο δεν ήταν μόνο στο πάρτι γενεθλίων του, όπου και ντύθηκε στα κόκκινα και έσβησε τα κεράκια σε μια κατακόκκινη τούρτα αλλά από το πλευρό της υπήρξε ένας μεγάλος απών: ο Cassel.

Οι φωτογραφίες που διέγραψε ο Cassel

Οι φήμες για τον χωρισμό του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ειδικά από τη στιγμή που ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός διέγραψε όλες - και ήταν πολλές- τις κοινές φωτογραφίες του με την Tina.

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες περί χωρισμού αλλά πηγή της Daily Mail επιμένει πως ο ηθοποιός και το μοντέλο χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες.

«Δύο άνθρωποι βρέθηκαν στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα και αποδείχθηκε ότι ήταν ελκυστικοί ο ένας για τον άλλο. Είναι μία από τις υπέροχες εκπλήξεις που συμβαίνουν στη ζωή», είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους η Tina Kunakey.

Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου του 2018.

Ο γάμος έγινε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα της 21χρονης καλλονής.

https://www.instagram.com/p/Bm3m8xBFO9p

Το γαμήλιο Hashtag ήταν η ημερομηνία του γάμου, δηλαδή #24août2018 και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε στο Vera Wang strapless νυφικό της, ενώ άφησε τα μαλλιά της κάτω.

«Είμαι 52 και παντρεύομαι με ένα 21ός ετών κορίτσι. Και πάλι, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά», είχε τονίσει ο Cassel στη συνέντευξή του για τον γάμο με την Tina και τα παιδιά ήρθαν όντως.

Η Tina Kunakey τον Απρίλιο του 2019 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Vincent, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Amazonie.

Ο Cassel έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο του με την Bellucci (1999–2013), τη 19χρονη Deva και την 13 ετών Léonie.

Vincent Cassel-Kunakey:Βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους