20 χρόνια μετά τη νίκη της στην Eurovision, η Σερτάμπ κάνει καριέρα στις ΗΠΑ και θυμίζει Madonna

20 χρόνια μετά τη νίκη της στην Eurovision, η Σερτάμπ κάνει καριέρα στις ΗΠΑ και θυμίζει Madonna

Η Sertab είναι 58 ετών πια και η νίκη της πριν 20 χρόνια στη Eurovision τη βοήθησε να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Eurovision Ρίγα της Λετονίας 2003 και η Ελλάδα ρίχνει στη μάχη για την πρωτιά τη Μαντώ με το επικό leather φόρεμα και το Never Let You Go.

Άλλη ήταν όμως η νικήτρια της Eurovision!

H Tουρκάλα Sertab κάνει το show επί σκηνής να μοιάζει παιχνιδάκι, βάζει σκηνοθεσία στη χορογραφία με τα πέπλα και λικνίζει όλη την Ευρώπη στους ρυθμούς του Every Way that I can και εννοείται πως κερδίζει την πρωτιά στον μουσικό διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CmuHiB1jc-a

Η Sertab είναι σήμερα 58 ετών και μπορεί η Τουρκία να μην συμμετέχει πια στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, όμως εκείνη η συμμετοχή έχει μείνει αξέχαστη.

Το διάστημα αυτό, η Sertab Erener συνεχίζει τις συναυλίες της στις ΗΠΑ και μέρος των εσόδων έχει εξηγήσει πως θα δοθούν στους πληγέντες του μεγάλου σεισμού στα σύνορα Συρίας- Τουρκίας. Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που βλέπουν την ομοιότητα ανάμεσα στη Sertab και τη Madonna.

https://www.instagram.com/p/CqJdcLRglPa

Η Sertab διατηρεί τη νεανικότητά της και η Μαντώ είχε αποκαλύψει μια άγνωστη ιστορία με την τότε φίλη της Erener από το 2003:

Sertab Erener 's concert in Istanbul
ISTANBUL, TURKEY - AUGUST 18: Turkish singer Sertap Erener performs during her concert at the Cemil Topuzlu Open-Air Theatre within Harbiye Open Air Concerts in Istanbul, Turkey on August 18, 2020. (Photo by Nevzat Yildirim/Anadolu Agency via Getty Images)

Η Μαντώ υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η ίδια ήταν άρρωστη με φαρυγγίτιδα, ενώ αποκάλυψε:

«Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαν χαθεί όλα τα πράγματα της Sertab και ήρθε η καημένη στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει. Της βγήκε τελικά γούρικο αυτό γιατί πήρε και την πρώτη θέση. Επίσης, εγώ στη Λετονία ήμουν εφτά μέρες άρρωστη με φαρυγγίτιδα. Και ως εκ θαύματος άνοιξε η φωνή τη μέρα που ήταν να τραγουδήσω», είπε η Μαντώ.

Eurovision 2023: Η επιστροφή της Loreen και η «μάχη» Ελλάδας-Κύπρου για μια θέση στον τελικό