Timothée Chalamet & Kylie Jenner είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood και το Twitter απορεί

Timothée Chalamet & Kylie Jenner είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood και το Twitter απορεί
Invision

Η 25χρονη και ο 27χρονος φέρονται να ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και οι fans εξέφρασαν την άποψή τους.

H Kylie Jenner είναι η μικρότερη αδερφή των Kardashians ωστόσο το νεαρό της ηλικίας της δεν την εμπόδισε να διαγράψει τη δική της πορεία στη showbiz, καταφέρνοντας να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Η 25χρονη έχει αμύθητη περιουσία, μια 5χρονη κόρη που λατρεύει και ό,τι άλλο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Η νεαρή τηλεπερσόνα φαίνεται πως βρήκε τον σύντροφο που έψαχνε και αυτός δεν είναι άλλος από τον Timothée Chalamet. Ο 27χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία «Dune» και μέσα σε λίγους μήνες είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται.

Κylie και Timothée είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Τα τελευταία 24ωρα μια απρόσμενη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και υποστηρίζει πως η Jenner και ο Chalamet ζουν το δικό τους love story.

Tο προφίλ που δημοσιεύει ανώνυμες φήμες και πληροφορίες από ποικίλες πηγές (κάτι αντίστοιχο με την Soula Glamorous) στο Instagram ήταν αυτό που πυροδότησε τη φήμη ότι ο ηθοποιός και η τηλεπερσόνα είναι το νέο hot ζευγάρι στο Hollywood.

https://www.instagram.com/p/CqtaLbDJoMp

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές του Deux Moi οι δυο νεαροί stars κάνουν κοινή εμφάνιση στο Coachella, ενώ μια άλλη πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Timothée Chalamet και η Kylie Jenner βγαίνουν ήδη από τον Ιανουάριο. Η τελευταία πληροφορία δεν είναι καθόλου απίθανο να ισχύει αφού οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο fashion show του Jean Paul Gaultier για την SS2023 συλλογή τον Ιανουάριο.

chalametjenner2.jpeg

Kylie Jenner: Η αποκάλυψη για την επιλόχειο κατάθλιψη και η πιο σωστή συμβουλή για τις νέες μαμάδες

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η νέα αυτή φημολογία αναστάτωσε τους χρήστες του Twitter και προκάλεσε φρενίτιδα στην πλατφόρμα.

Αμέτρητα tweets σχολίασαν το ενδεχόμενο η Jenner και ο Chalamet να είναι μαζί, με μερικά από αυτά να είναι άκρως απολαυστικά.

Πηγή κεντρικής: kyliejenner