Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη θύμισε 2016 και την εποχή που έλεγε αθλητικά δελτία

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη θύμισε 2016 και την εποχή που έλεγε αθλητικά δελτία

Λίγο πριν τη «μεγάλη αλλαγή» στη ζωή της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να προχωρήσει και σε αλλαγή στην εμφάνισή της. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζει hair look και η αλήθεια είναι πως τα έχει δοκιμάσει όλα στα μαλλιά της.

Χθες (7/4) - για ακόμα μια φορά- επισκέφθηκε το κομμωτήριο για βαφή και συγκεκριμένα για να κάνει πολύ σκούρα καστανά- σχεδόν μαύρα- τα μαλλιά της. Έτσι, η 36χρονη ανανέωσε την εμφάνισή της θυμίζοντας την εποχή που έλεγε αθλητικά δελτία στο ΣΚΑΙ, το 2016.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί η Ευρυδίκη να αποφάσισε να ανανεωθεί λίγο πριν το Πάσχα, όμως συνήθως αλλάζει look λίγο πριν από κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Για παράδειγμα, πριν φύγει για το Survivor All Star είχε επισκεφθεί ξανά το κομμωτήριο. Τώρα; Τι να συμβαίνει, άραγε; Το TikTok, πάντως, της είπε πρόσφατα ότι μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα είναι πολλές οι αλλαγές στη ζωή της. Λες;

Κι όμως είδαμε ξανά μαζί Βαλαβάνη- Βασάλο σε δύο αδημοσίευτες κοινές φωτογραφίες

Το νέο hair look στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πριν τη «μεγάλη αλλαγή» στη ζωή της

Πιο μελαχρινή από ποτέ είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το τελευταίο 24ωρο. Η δημοσιογράφος επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έβαψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα πολύ σκούρο καστανό- σχεδόν μαύρο- ανανεώνοντας την εμφάνισή της λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα. Το συγκεκριμένο χρώμα το έχει δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2016, όταν παρουσίαζε αθλητικά δελτία στο ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, υπάρχει στο Instagram της μία φωτογραφία στην οποία είναι ολόιδιο και το χρώμα, αλλά και το χτένισμα με τις εντυπωσιακές μπούκλες. Δες το στην παρακάτω gallery.

Μέχρι τώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε ένα γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω TikTok video. Το οποίο, μάλιστα, αποκαλύπτει… και όλες τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη ζωή της δημοσιογράφου. Ειδικότερα, η 36χρονη έκανε ένα challenge που κυκλοφορεί στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και το αποτέλεσμα έλεγε ότι… η Ευρυδίκη μέχρι το 2026 θα έχει παντρευτεί και θα έχει αποκτήσει και παιδάκια. Η ίδια, μάλιστα, έκανε χιούμορ γράφοντας στο caption του video και στους followers της: «ραφτείτε».

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αυτά τα χρόνια

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη αλλάζει τα μαλλιά της. Η 36χρονη δημοσιογράφος πειραματίζεται κατά καιρούς έχοντας δοκιμάσει μια γκάμα από hair looks. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, έχει κάνει ξανθά και ανοιχτά καστανά τα μαλλιά της, ombre και caramel blonde, ενώ έχει «παίξει» και με τα μήκη, δοκιμάζοντας από το κοντό καρέ μέχρι τα πολύ μακριά μαλλιά.

Ακόμα και τα ράστα έχει τολμήσει δείχνοντας ότι πραγματικά δεν φοβάται τις αλλαγές, αλλά το αντίθετο: τις αποζητά κιόλας.