Η Taylor Swift & o Joe Alwyn έβαλαν τέλος στο «Love Story» τους μετά από 6 χρόνια σχέσης

Η Taylor Swift & o Joe Alwyn έβαλαν τέλος στο «Love Story» τους μετά από 6 χρόνια σχέσης
2020 Christopher Polk/NBC

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδειχναν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και κανείς δεν περίμενε ότι θα βάλουν τέλος στο love story τους.

Ο χωρισμός έγινε σε φιλικό επίπεδο σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ωστόσο μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Η 33χρονη καλλιτέχνης βρίσκεται αυτό το διάστημα εν μέσω της περιοδείας της, «Eras Tour».

AMAs 2022: Η «πολυβραβευμένη» Taylor Swift έβαλε τη μόνη χρυσή ολόσωμη φόρμα που δεν θέλαμε να δούμε

«Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της», ανέφερε το ETOnline. H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο η σχέση τους έδειχνε να είναι εξαιρετικά δυνατή. Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να προφυλάξει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CclC9fwoPm5

H Taylor Swift είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της χρειάστηκε να αποφύγει περίεργες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ο Joe Alwyn, είχε αναφέρει στη βρετανική Vogue ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θαυμαστές θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα όταν πρόκειται για τη σχέση του με τη Swift.

Το κομμάτι της Taylor Swift «Gorgeous» του 2017 από το άλμπουμ της Reputation αφορούσε επίσης τον Alwyn ενώ ο ίδιος πιστώνεται και το «Sweet Nothing» από το Midnights, όπου συμμετέχει με το ψευδώνυμο, William Bowery. Ο Alwyn συνέβαλε και στο παρελθόν στα άλμπουμ της Taylor Swift, Folklore και Evermore, στα κομμάτια «Exile», «Betty», «Champagne Problems», «Coney Island» και «Evermore».

Πηγή κεντρικής: getty