«Πονάει η αλήθεια»: Το πρώτο μήνυμα της Ελευθερίου για το Survivor στην αγκαλιά πρώην παίκτη

«Πονάει η αλήθεια»: Το πρώτο μήνυμα της Ελευθερίου για το Survivor στην αγκαλιά πρώην παίκτη

Η Ελευθερία Ελευθερίου μόλις επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε reunion με δύο παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το πάρτυ της ένωσης που θα γίνει σε 15 μέρες στο Survivor, ενώ οι μεταγραφές ευνόησαν χθες τους Μπλε και έφεραν αναστάτωση στους Κόκκινους. 

Μεταγραφές και αναγκαίες αλλαγές είχε χθες το Survivor All Star σε μία προσπάθεια να υπάρξει μία ισορροπία μεταξύ των ομάδων μετά το χαμένο σερί των 6 αγώνων των Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός επεφύλαξε ωστόσο και μία δεύτερη έκπληξη στους παίκτες καθώς δεν θα έχουμε αποχώρηση για δύο εβδομάδες, σαν ένα πρόωρο πασχαλινό δώρο. Ο χθεσινός αγώνας ασυλίας είχε εντάσεις, αλλά είχε και ένα μήνυμα όλο νόημα από την Ελευθερία Ελευθερίου που μόλις έφτασε από τον Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα. Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε;

Το «ευχαριστώ» του Μάριου στην Ελευθερία και η απάντηση που ήρθε από την Αθήνα

Ο Γιώργος Λιανός στο ξεκίνημα του Survivor All Star ανακοίνωσε τις εκπλήξεις. Πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση παίκτη την Μεγάλη Εβδομάδα, πως θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και έναν επάθλου για κάθε εβδομάδα και πως οι συνολικά 5 παίκτες που θα ψηφιστούν στους 6 συνολικά αγώνες, θα μάθουν ποιος αποχωρεί από το reality μετά το Πάσχα.

Οι παίκτες αναθάρρυναν μέχρι που ήρθε η δεύτερη έκπληξη με τις μεταγραφές από τους Κόκκινους κυρίως προς τους Μπλε, με την Σταυρούλα και τον Ηλία να αποχωρίζονται την ομάδα τους για να ενισχύσουν τους μόνιμα χαμένους τις τελευταίες εβδομάδες.

https://www.instagram.com/p/Cq01pLvNUV5

Οι Μπλε χρωστούν την χθεσινή τους νίκη, κυρίως στον Νίκο Μπάρτζη που έδωσε τον τελευταίο πόντο μετά από δυνατή προσπάθεια. Υπήρξε όμως και μία αντίστροφη μεταγραφή με την Μελίνα να πηγαίνει από τους Μπλε στους Κόκκινους.

Ο Μπάρτζης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση επειδή αυτό που βλέπει... λέει

Μαριαλένα και Σάκης χάρηκαν που δεν χωρίστηκαν ούτε και αυτή τη φορά, αλλά δεν αντέδρασαν και όπως έπρεπε όταν η Σταυρούλα έβαλε τα κλάμματα για την μεταφορά της.

sakiskatsoulis.JPG

Εκείνος που άξιζε το τρολάρισμα του κοινού στο Twitter ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Δεν ήταν η καλύτερή του μέρα, καθώς δυσκολεύτηκε τόσο πολύ στο παζλ του αγώνα, σα να ήταν μαθηματική εξίσωση.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας έκανε όμως την έκπληξη ευχαριστώντας δημόσια την Ελευθερία Ελευθερίου που όταν αποχώρησε δήλωσε πως θα τον ήθελε νικητή.

Και όπως είπε: «Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο, όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπάω αυτό το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω. Αν θέλει λοιπόν ο κόσμος, πρώτα ο Θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό που έχω στο μυαλό μου».

Εκείνη που μας μπέρδεψε όμως στη συνέχεια είναι η ίδια η Ελευθερία, η οποία από χθες βρίσκεται στην Αθήνα. Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου - η νέα της φίλη από το Survivor - αλλά και ο περσινός παίκτης Νικόλαος Γιάννης, την επισκέφτηκαν και εκείνη στην αγκαλιά του έδωσε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Η αλήθεια πονάει, η αλήθεια μας έφαγε». Τώρα αφορούσε στον Μάριο ή σε κάποιον άλλον;

Ενώ στη συνέχεια έδειχνε έκπληκτη στην φωτογραφία όταν τις μετέφεραν τι λέγονταν για εκείνη όσο έλειπε στο Survivor.

eleftheria.JPG

Το καλύτερο σχόλιο για αυτό τη σχέση Μάριου και Ελευθερίας μας την έδωσε χθες ο Παναγιώτης: «Η Ελευθερία μου έλεγε «Τι μου έκανε ο άτιμος, με έκανε ρεζίλι και τώρα τον θέλει νικητή. Έχει πάει το δούλεμα αέρα πατέρα». Έτσι είναι.

Λόγω ισοψηφίας στο χθεσινό συμβούλιο ο Τάκης αλλά και ο Παναγιώτης είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι. Καθαρά λόγω στρατηγικής της υπόλοιπης κλίκας τον Κόκκινων.