Ο Μπάρτζης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση επειδή αυτό που βλέπει... λέει

Ο Μπάρτζης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση επειδή αυτό που βλέπει... λέει

«Απ' ότι φαίνεται δεν κοιτάμε το εμείς ως ομάδα αλλά το εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης προς τη διαλυμένη ομάδα των Μαχητών που βαδίζει σε τρίτη ήττα αυτή την εβδομάδα.

Η μάχη των τιτάνων του Survivor All Star μόλις ξεκίνησε, μιας και τα κορίτσια – Ρία και Στέλλα – της ομάδας των Μαχητών αποδείχτηκαν εξαιρετικές μαγείρισσες, στέλνοντας στον τάκο και τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα, αφήνοντας άφωνο παράλληλα τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Με τρεις ψήφους έκαστος, Μαρτίκας και Μπάρτζης επιλέχθηκαν από τους συμπαίκτες τους να είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου που βγήκε υποψήφια μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Μπάρτζης άκα ταύρος μαινόμενος

Η υποψηφιότητα του Νίκου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες φέρνει μόνο νίκες, έκανε τον Μπάρτζη να ξεσπάσει, κατά της Ρίας αλλά και της Στέλλας, τονίζοντας πως ψηφίστηκε για την ειλικρίνειά του:

«Δεν έχω πρόβλημα με την υποψηφιότητά μου. Μάλλον βλέπω πολλά και τα λέω. Τι να πω. Ο μόνος κριτής είναι ο κόσμος».

Ο Μπάρτζης δεν σταμάτησε εκεί, προειδοποιώντας τη Στέλλα πως επηρεάζεται από την Ρία, η οποία και έσπευσε να μπλέξει στην κουβέντα τον Σάκη και τον τρόπο που ο Κατσούλης εμψυχώνει την ομάδα του και έχει ανεβάσει την ψυχολογία ακόμα και του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Μπορεί ο Μπάρτζης να γίνει Κατσούλης; Και δεν μπορεί και δεν θέλει!

Ο Μπάρτζης μπήκε σε έναν διάλογο με τη Ρία, η οποία τον κατηγόρησε ως βασικό υπαίτιο της πεσμένης ψυχολογίας της μπλε ομάδας, μιας και δεν εμψυχώνει τα κορίτσια των μαχητών, επισημαίνει τα λάθη τους και σχολιάζει τα πάντα σε βαθμό που κανείς στους Μαχητές να μην μπορεί να τον αντέξει. Ο Μπάρτζης δεν αποδέχτηκε καμία κατηγορία και έδειξε πόσο πολύ ενοχλείται κάθε φορά με την αναφορά του Κατσούλη. Όπως θυμάσαι, η κόντρα Κατσούλη – Μπάρτζη κρατάει από το 2021, όταν ο Νίκος είχε κατηγορήσει τον Σάκη:

«Με έλεγε σκουπίδι, αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Μετά κατάλαβα πώς λειτουργεί το θέμα. Μετά από ένα συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε σκουπίδι. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μάς είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει. Με τον Τζέιμς είμαστε από την αρχή σταθεροί στις απόψεις μας. Οι άλλοι απλά έβγαλαν στη συνέχεια του παιχνιδιού τον πραγματικό τους εαυτό. Στην αρχή το πηγαίναν θεατράκι. Έβλεπα διαφορετικά πράγματα από τους υπόλοιπους πίσω και μπροστά στις κάμερες και στην αρχή εκνευριζόμουν. Μου έβγαινε ένταση», είχε τονίσει ο Μπάρτζης μετά την οικειοθελή λόγω τραυματισμού αποχώρησή του το 2021.

Ο Μπάρτζης του σήμερα βέβαια, δεν θα αποχωρούσε με κανένα τρόπο αυτή τη στιγμή, ειδικά για να ακολουθήσει οποιονδήποτε παίκτη και ίσως βλέπει το All Star ως χρυσή ευκαιρία για να πάρει την «εκδίκησή του» από τον Κατσούλη.

Μαρτίκας στηρίζει Μπάρτζη:

Παρότι και ο ίδιος είναι 7η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Σπύρος Μαρτίκας έσπευσε να στηρίξει τον Νίκος τονίζοντας:

«Εγώ είμαι για έβδομη φορά υποψήφιος. Σαφώς έγινε μαγείρεμα κατά του Νίκου. Δεν περίμενα να διακινδυνεύσει ο Νίκος. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει να βγούμε από το αδιέξοδο»!

Το Twitter στηρίζει Μπάρτζη:

Στη διαμάχη Ρίας - Νίκου, το κοινό πήρε θέση και ο Μπάρτζης σίγουρα θέλει και φαίνεται να παραμένει στο Survivor All Star.

Νίκος Μπάρτζης: Το All Star σπίτι στο χωριό, το μαγαζί & το μυστικό που μπορεί να τον βγάλει νικητή