H Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε αλλά η δήλωση νίκης για τον Μάριο Πρίαμο δεν χωνεύεται

H Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε αλλά η δήλωση νίκης για τον Μάριο Πρίαμο δεν χωνεύεται

«Ξέρω πόσο αγαπάει και λατρεύει το παιχνίδι, ξέρω πως δίνει όλη του την ψυχή στο παιχνίδι και θα ήθελα να δω νικητή τον Μάριο», είπε η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει και κάπως έτσι η ντροπή της Κύπρου πήρε μια ψήφο εμπιστοσύνης για τον τελικο του Survivor All Star...

Το 2012 στον τελικό της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η Ελευθερία Ελευθερίου τραγουδούσε με περίσσιο ζήλο και Aphrodisiac και «You drive me crazy, you drive me wild, You're so addictive, there is no way out, Over and over, I'm falling» και ποιος να φανταζόταν πως 11 χρόνια μετά η τραγουδίστρια θα ζούσε όλα τα προηγούμενα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης για έναν Μάριο Πρίαμο. Η παρουσία του περίφημου Τελεφερίκ τους δύο μήνες που η Ελευθερία παρέμεινε στο παιχνίδι συνοψίζεται με δύο φράσεις «35 χιλιάδες ευρώ περίπου» «Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης».

Λίγο θα θυμούνται οι τηλεκριτικοί του μέλλοντος την αγωνιστική εμφάνιση της Ελευθερίου στο Survivor All Star ή τις νίκες που έκανε στους αγώνες. Με τις νίκες αυτές δεν ασχολήθηκαν ούτε καν οι εικονολήπτες του Survivor που προτιμούσαν να εστιάζουν τον φακό στους γλουτούς της τραγουδίστριας και όχι στο αν πετυχαίνει τα μπαλάκια στον στόχο.

Στην καλύβα όμως και στα συμβούλια, η Ελευθερίου υπήρξε η χαρά του ριάλιτι κι ας κομπάζει ο Βασάλος πως είναι εκείνος ο επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι του Δομίνικου.

Η Ελευθερίου μπήκε με γκάζια κι από την πρώτη ημέρα ξεκίνησε τη διαδικασία αποδόμησης του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί», είπε αρχικά η Elle και συνέχισε:

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου. Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ», τόνιζε σε άπταιστα «γαλλικά» η Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο

Μάταια ο Πρίαμος ζητούσε από την Ελευθερίου τότε, στα τέλη Ιανουαρίου να σταματήσει τονίζοντάς της:

«Δεν κρύβομαι πίσω από καμία κάμερα. Εδώ δεν έχω έρθει για να βγάλω τα προσωπικά μου αλλά να αγωνιστώ σε ένα ριάλιτι επιβίωσης».

Κι όταν αργότερα, ο Στάθης Σχίζας αποχωρούσε μετά από όσα του είχε πει και πάλι η Ελευθερία, εκείνη σφύριξε αδιάφορα και έμπλεξε και πάλι τον Μάριο Πρίαμο.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά.

Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω.

Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε τότε η Ελευθερία.

Όλα αυτά, η Ελευθερίου τα καταλόγιζε στον Μάριο πριν έναν μήνα αλλά πιθανότατα, ο χρόνος στον Άη Δομίνικο κυλά διαφορετικά γιατί στην αποχώρησή της χτες, η Ελευθερίου μας είπε πως θέλει να είναι νικητής ο Μάριος (!)

Φταίει ο Μάριος για την αποχώρηση Σχίζα από το Survivor; Η Ελευθερία σε νέα μυστικά και ψέματα

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Ήταν η τέταρτη φορά και το ταξίδι εδώ για μένα τελειώνει. Είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά πριν φύγουμε από την καλύβα. Είναι απόλυτη σεβαστή η απόφαση του κοινού. Νιώθω πάρα πολύ δυνατή που κατάφερα και επιβίωσα, αγωνίστηκα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα, φεύγω γεμάτη, είιχα ένα ένστικτο, ένιωθα ότι θα τελειώσει το ταξίδι για μένα».

Απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού για τον ποιον θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου κοίταξε τον Μάριο - Πρίαμο λέγοντας το όνομά του, ενώ εκείνος την πήρε αγκαλιά κι εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Ξέρω πόσο αγαπάει και λατρεύει το παιχνίδι, ξέρω πως δίνει όλη του την ψυχή στο παιχνίδι και θα ήθελα να δω νικητή τον Μάριο»

Δάκρυ δεν είδαμε να τρέχει αλλά εμείς κάπως δακρύσαμε #νοτ με τα λόγια της Ελευθερίου για τον Μάριο.

Το μόνο που φοβίζει κι εμάς και το Twitter, είναι πως τώρα με την αποχώρησή της από το All Star και μόλις δει την αντίδραση του κόσμου, η Ελευθερία θα ξεκινήσει και πάλι τα «γαλλικά».

Και είναι απορίας άξιο: πόσο αφροντίζιακ να είναι για τον τηλεθεατή η αβάσταχτη ελαφρότητα του Μάριου Πρίαμου δια στόματος Ελευθερίου. Ας βάλουμε να βράσει λίγο ρύζι Καρολίνα και επιστρέφουμε μετά τις διαφημίσεις.

Φταίει ο Μάριος για την αποχώρηση Σχίζα από το Survivor; Η Ελευθερία σε νέα μυστικά και ψέματα