Καμηλά & Stojakovic καμάρωσαν τον NBAer γιο τους στο γήπεδο- H ζωή στις ΗΠΑ και το υπέροχο σπίτι

Καμηλά & Stojakovic καμάρωσαν τον NBAer γιο τους στο γήπεδο- H ζωή στις ΗΠΑ και το υπέροχο σπίτι

Το πρώην μοντέλο και ο πρώην μπασκετμπολίστας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Τα 3 παιδιά τους και το υπέροχο σπίτι στην Αμερική που στεγάζει την ευτυχία τους.

Η Αλέκα Καμηλά και ο άσσος του ΝΒΑ, Predrag (Peja) Stojaković, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Φέτος συμπληρώνουν 17 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Άντρει, Μίλα, Μαξ), δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια.

Τα τελευταία 7,5 χρόνια έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της Καλιφόρνια όπου έχουν αγοράσει το σπίτι των ονείρων τους. Η οικογένεια πήρε την απόφαση να μετακομίσει λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα και δείχνει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο 18χρονος γιος τους ακολουθεί την πορεία του μπαμπά του

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, ο 18χρονος γιος του ζευγαριού συμμετείχε πριν λίγα 24ωρα στον αγώνα «Team USA- Team World» στο πλαίσιο του Nike Hoops Summit του Portland φορώντας την φανέλα της Team World. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας επέλεξε την «Ελλάδα» στην χώρα καταγωγής του και όχι την Σερβία, σημειώνοντας αργότερα 12 πόντους.

https://www.instagram.com/p/CqWcoujpKYu

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς του έδωσαν το παρών στην εξέδρα για να τον καμαρώσουν με την μαμά Αλέκα να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram. Ο Αντρέι είχε στη φανέλα του τη σημαία της Ελλάδας εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας.

kamila3.webp

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με το πιο cool dress code

1681187974922-449120764-kamila1.webp

Ο Αντρέι θα φοιτήσει σύντομα στο κολέγιο του Στάνφορντ και δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπούσε και τις δύο χώρες καταγωγής του. Το όνομά του έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στον χώρο του του μπάσκετ, με όλους να μιλούν για ένα ανερχόμενο ταλέντο.

https://www.instagram.com/p/CkrVOdlJIfc

Το σπίτι που στεγάζει το αμερικανικό τους όνειρο

H Αλέκα Καμηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το πρώην μοντέλο έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το πολυτελές σπίτι τους το οποίο διαθέτει κήπο, πισίνα και πολλές ακόμη παροχές.

Η διακόσμηση του χώρου είναι μοντέρνα με την γκαρνταρόμπα του μοντέλου να αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Τους τοίχους κοσμούν υπέροχοι καθρέφτες στους οποίους ποζάρει συχνά η Αλέκα Καμηλά, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CmpIoKLPQKL

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με τους καναπέδες, το τζάκι και τα ξύλινα έπιπλα να πρωταγωνιστούν στον χώρο. Minimal βάζα, τηλεοράσεις και μερικοί πίνακες ζωγραφικής ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco.

Το ξύλινο παρκέ κάνει λίγο πιο ζεστό το σπίτι ενώ ο κήπος με τα bamboo έπιπλα είναι ένα από τα ωραιότερα spots. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται και η πισίνα στην οποία η οικογένεια απολαμβάνει τις βουτιές της ή κάνει ηλιοθεραπεία.

https://www.instagram.com/p/CCUXK-rpddN

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Τα παιδιά τους

Τον περασμένο Αύγουστο, η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία με αφορμή τα 18α γενέθλια του γιου της, Αντρέι.

https://www.instagram.com/p/BzaBfKSoTWm

Το πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία του ενήλικα πλέον Αντρέι που έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών του. «Χαρούμενα 18α γενέθλια αγάπη μου» έγραψε. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 18χρονο Αντρέι, την 16χρονη Μίλα και τον 11χρονο Μαξ.

Πηγή κεντρικής: alekakamila