Άννα Βίσση: Η «Αγάπη Υπερβολική» που έχει στην κόρη & τα εγγόνια της αποτυπώθηκε σε μερικές photos

Άννα Βίσση: Η «Αγάπη Υπερβολική» που έχει στην κόρη & τα εγγόνια της αποτυπώθηκε σε μερικές photos

H Σοφία Καρβέλα και οι γιοι της βρίσκονται στην Αθήνα και περνούν χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Σοφία Καρβέλα και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η fashion stylist μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους 2 γιους τους (Νίκο και Νέστορα).

Η ηθοποιός- στυλίστρια ήρθε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί, να δει αγαπημένους φίλους και να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά της. Οι γιοι της έχουν μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά τους, Άννα Βίσση αλλά και στον παππού, Νίκο Καρβέλα. Κάθε φορά που η 40χρονη και τα παιδιά της βρίσκονται στην Ελλάδα προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί, δημιουργώντας αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cq2I5BcN1FB

Φορώντας ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, πολύχρωμο πουλόβερ, λευκά μποτάκια και μπλε varsity jacket η Σοφία Καρβέλα πόζαρε στον φακό και παρέδωσε για ακόμ μια φορά μαθήματα street style.

Η Άννα Βίσση είναι η πιο cool γιαγιά της showbiz

Πριν από μερικές ώρες η Σοφία Καρβέλα πέρασε ολόκληρη την ημέρα με τη μητέρα και τους γιους της στο κέντρο της Αθήνας.

vissi2.jpg

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν κεντρικό bar-restaurant ιδιοκτησίας του καλού τους φίλου, Χρύσανθου Πανά όπου έκαναν στάση για sushi.

vissi3.jpg

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από τη βόλτα με την κόρη της και τα εγγόνια της, δείχνοντας πραγματικά πιο χαρούμενη από ποτέ.

vissi1.jpg

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την οικογένεια της κόρης της στις ΗΠΑ όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η γιαγιά Άννα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους εγγονούς της (Νέστορα και Νίκο Πανουργιά) στα social media δείχνοντας μας την πιο αληθινή και cool πλευρά της.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέροντας: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial