Το throwback από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Σοφίας Καρβέλα έφερε και μία αποκάλυψη

Το throwback από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Σοφίας Καρβέλα έφερε και μία αποκάλυψη

Η Σοφία Καρβέλα αναπόλησε την περίοδο που ήταν έγκυος στον 7χρονο σήμερα γιο της, Νέστορα, και έκανε μία αποκάλυψη για τον μικρό.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της στη Νέα Υόρκη, όπου ζει με την οικογένειά της. Από τα posts και τα stories της δεν λείπουν σχεδόν ποτέ οι δυο γιοί της, αλλά και τα throwbacks που κάνει ορισμένες φορές.

Έτσι και χθες, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έκανε ένα #tb και θυμήθηκε την εποχή που ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο της, Νέστορα. Η 39χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της προχωρώντας και σε μία αποκάλυψη για τον μικρό.

Η Σοφία Καρβέλα χορεύει στο γραφείο και κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι η κάθε μέρα στη δουλειά

Το throwback από την εγκυμοσύνη και το nickname του Νέστορα Πανουργιά

Όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η Σοφία Καρβέλα ποζάρει στα τέλη του 2015 και λίγο πριν γεννήσει τον δεύτερο γιο της με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα και εντελώς διαφορετικό look από ό,τι έχει σήμερα. Τότε, η Σοφία είχε καστανόξανθα μακριά μαλλιά, ενώ τώρα έχει υιοθετήσει ένα πλατινέ ξανθό καρέ.

karvela_tb.jpg

Το θέμα μας είναι άλλο όμως… Ότι αναπολώντας την εποχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε και το nickname του γιου της, Νέστορα. Ποιο είναι; Nesi, όπως έχει γράψει στο Insta Story της και η ίδια.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία έχει δώσει στον γιο της το όνομα του παππού της, Νέστορα, δηλαδή του μπαμπά της Άννας Βίσση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012.

Η λατρεία της Σοφίας Καρβέλα στους δυο γιους της, Νίκο και Νέστορα

Μια ματιά στο Instagram account της Σοφίας Καρβέλα αρκεί για να καταλάβεις ότι είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Η fashion stylist λατρεύει τη μητέρα της, Άννα Βίσση, κι έχει ποστάρει αρκετές φωτογραφίες, όμως η μεγάλη της αδυναμία είναι οι δυο γιοι της: ο Νίκος και ο Νέστορας.

Τα τρυφερά και fun στιγμιότυπα μαζί τους, αλλά και οι αφιερώσεις, είναι πολλές και μαρτυρούν πως μαμά και γιοι είναι μια άχαστη ομάδα. Δες κοινές φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.