Η Σοφία Καρβέλα χορεύει στο γραφείο και κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι η κάθε μέρα στη δουλειά

Η Σοφία Καρβέλα χορεύει στο γραφείο και κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι η κάθε μέρα στη δουλειά

«You can leave your hat on» χορεύει στο γραφείο η Σοφία Καρβέλα και μας δείχνει πόσο αγαπά τη δουλειά της. Το επικό βίντεο στο TikTok και ο τσακωμός με την Άννα Βίσση.

Η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και δείχνει σε καθημερινή βάση ττιςδραστηριότητές της, τα δύο παιδιά της, Νέστορα και Νίκο, αλλά και όλα όσα βιώνει στη Νέα Υόρκη όπου και ζει με την οικογένειά της. Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μάς απέδειξε πόσο απολαμβάνει τη δουλειά της. Πόσο ευτυχισμένη είναι που ασχολείται με το fashion styling, αλλά και πόσο ωραία περνά στο γραφείο καθημερινά.

Η 39χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει δίπλα στη συνάδελφό της και να το ζει ανάμεσα σε ρούχα και κρεμάστρες. Κάτι που όλοι θα έπρεπε να έχουμε ως goal, για να απολαμβάνουμε στο έπακρο την καθημερινότητά μας.

«Κανείς δεν με αγκαλιάζει όπως αυτό το μωρό»- Η τρυφερή photo της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της

Ο χορός της Σοφίας Καρβέλα στο γραφείο

Φορώντας μαύρο παντελόνι, μαύρο πουλοβεράκι και καουμπόικες μπότες, η Σοφία Καρβέλα μάς έδειξε πώς περνά μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά. Και μόνο βαρετά δεν είναι, όπως θα δεις πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο.

Η κόρη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ χόρεψε το τραγούδι «You can leave your hat on», έκανε πλάκα με τη συνάδελφό της και μας υπενθύμισε πώς πραγματικά πρέπει να είναι οι μέρες στη δουλειά. Να μην είναι μίζερες και βαρετές, να μην έχουν γκρίνια, αλλά να διακατέχονται από την όρεξη και το κέφι μας να περάσουμε καλά. Γιατί όταν περνάς σχεδόν όλη τη μέρα σου στο γραφείο, δεν θέλεις σίγουρα να είσαι κατηφής. Να έχεις νεύρα και κακή διάθεση.

Ο «τσακωμός» Άννας Βίσση και Σοφίας Καρβέλα για ένα… giveaway

Η Σοφία Καρβέλα, όπως φαίνεται μέσα από τα social media, είναι μια γυναίκα που ζει τη ζωή της, είναι έξω καρδιά και δεν ντρέπεται να τσαλακωθεί. Ειδικά με τη μαμά της, Άννα Βίσση. Απόδειξη; Ένα video που κυκλοφορεί στο TikTok και δείχνει μάνα και κόρη να «σφάζονται» για ένα… giveaway.

Ειδικότερα, η Σοφία λέει στη μητέρα της να εξηγήσει στα ελληνικά το giveaway, ενώ η Άννα παίρνει «φωτιά» με την ατάκα της κόρης της. «Ε, όχι και δεν ξέρουμε το giveaway, μας προσβάλλεις», ακούγεται να λέει η Άννα Βίσση στο βίντεο. Και τελικά, μαμά και κόρη καταλήγουν στο ότι η Σοφία θα δώσει δώρο στα social media. Αλήθεια, εσύ πόσους τσακωμούς σαν αυτούς έχεις κάνει με τη μαμά σου; Εμείς, πάντως, άπειρους…