Πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια Presley μετά τον θάνατο της Lisa Marie; Η Priscilla απαντά

Πατούλια Κατερίνα
Πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια Presley μετά τον θάνατο της Lisa Marie; Η Priscilla απαντά

Τι ακριβώς συμβαίνει με την περιουσία της Lisa Marie μετά τον θάνατό της. 

Έχουν περάσει μήνες από τον θάνατο της Lisa Marie Presley και η διαμάχη της μητέρας της Priscilla με την εγγονή της Riley Keough συνεχίζει, παρότι η Priscilla προσπαθεί να μας πείσει πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη στην οικογένειά της.

Η Lisa Marie έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου και μόλις στις 22 Ιανουαρίου η μητέρα της ήρθε σε κόντρα με τη διαθήκη της κόρης της στην οποία άφησε ως μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας της την κόρη της Riley.

Και μπορεί να μην έχουμε καμία επίσημη εξέλιξη όσον αφορά τη διαμάχη της οικογένειας, ωστόσο η μοναδική σύζυγος του Elvis, αποκάλυψε πως όλα είναι καλά.

Μιλώντας στο Tyne Theatre και Opera House τόνισε πως η σχέση με την εγγονή της είναι θαυμάσια, και δεν υπάρχει διαμάχη μεταξύ τους.

Lisa Marie Presley Memorial

Επιπρόσθετα, τόνισε πως οι φήμες που την θέλουν να την έχουν κλειδώσει εκτός Graceland, το σπίτι στο οποίο έμεινε όταν ήταν μόλις 18, είναι αναληθείς.

«Είμαστε όλοι καλά», είπε η Priscilla, για τις κόρες της Lisa Marie, τις δίδυμες Finley και Harper Lockwood αλλά και την πρωτότοκη Riley Keough.

Το επίκεντρο πάντως στη δικαστική διαμάχη γιαγιάς και εγγονής είναι η περιουσία της Lisa Marie, την οποία από το 2010 ως το 2016 διαχειρίστηκε η κόρη του Elvis με τη μητέρα της και τον μάνατζερ Barry Siegel. Μετά το 2016, στη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της είχε μπει η Riley και ο αδερφός της Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020 σε ηλικία 27 ετών.

Η Priscilla Presley προσβάλλει τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie Presley

O αιφνίδιος θάνατος της Lisa Marie Presley

H Lisa Marie Presley, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα για την όμορφη κόρη μου, Lisa Marie», επιβεβαίωσε η Priscilla Presley σε δήλωση στο PEOPLE το βράδυ της Πέμπτης (12/1).

Στις 12 Ιανουαρίου η Presley μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Εκπρόσωπος της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι έγινε ΚΑΡΠΑ στην ασθενή, αφού το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι είχε σημάδια ζωής.