Κομψή και αριστοκρατική η πρώτη εμφάνιση της Priscilla Presley μετά τον θάνατο της κόρης της

Κομψή και αριστοκρατική η πρώτη εμφάνιση της Priscilla Presley μετά τον θάνατο της κόρης της

Charley Gallay/Getty Images for Neflix

Η Priscilla Presley κάνει την πρώτη της εμφάνιση στος Λος Άντζελες μετά τον θάνατο της κόρης της, Lisa Marie.

Η Priscilla Presley μετά τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της, Lisa Marie Presley πριν από δύο μήνες, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Χόλιγουντ με εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Ποιος είναι ο Austin Butler του Elvis, ο άνθρωπος που αποθέωνε η Lisa Marie Presley

Priscilla Presley: Πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί μετά τον θάνατο της Lisa Marie

Πιο συγκεκριμένα, η Priscilla Presley έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με αφορμή την πρεμιέρα του "Agent Elvis", της animated σειράς του Netflix.

Η Priscilla Presley έκανε μια σοβαροφανή και αριστοκρατική εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο σακάκι που είχε γυαλιστερές λωρίδες υφάσματος πάνω από τις μανσέτες των χεριών, προσφέροντας μια κομψή πινελιά.

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μαύρες, δαντελωτές κάλτσες κάτω από ένα ζευγάρι κλειστές μαύρες γόβες. Για να ταιριάζει με το χρώμα του συνόλου της, φόρεσε ένα μαύρο κολιέ κάτω από τον μυτερό γιακά του πουκαμίσου. Τα κοκκινωπά μαλλιά της είχαν χωρίστρα στο πλάι και έπεφταν ανάλαφρα στους ώμους της. Δείτε την στην παρακάτω gallery.

Συνδημιουργός και όχι μόνο σε animated σειρά η Priscilla Presley

Ο λόγος που εμφανίστηκε στο Q&A της animated κωμικής σειράς για ενήλικες, είναι γιατί όχι μόνο δανείζει τη φωνή της στα επερχόμενα επεισόδια, αλλά και γιατί τελεί χρέη συνδημιουργού. Στη σκηνή εμφανίστηκε πλάι στον συνδημιουργό John Eddie και τον showrunner Mike Arnold. Η σειρά έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βασιλιά του Rock 'n' Roll τον Matthew McConaughey, με το cast να συμπληρώνεται από τους Kaitlin Olson, Johnny Knoxville, Niecy Nash, Tom Kenny και Don Cheadle.

Η σειρά, που αναμένεται στο Netflix στις 17 Μαρτίου, ακολουθεί τον Elvis καθώς στρατολογείται σε ένα μυστικό κυβερνητικό κατασκοπευτικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση κακόβουλων δυνάμεων που απειλούν την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τον συνδημιουργό, το νέο animation είναι εμπνευσμένο από τη διάσημη φωτογραφία του Elvis με τον Richard Nixon, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του για να γίνει πράκτορας της DEA (δίωξη ναρκωτικών), καθώς και από τις ομιλίες που έκανε ότι ονειρευόταν να γίνει ήρωας κόμικς. Όσο για την Priscilla, η ίδια δήλωσε πως ο λόγος που δημιούργησε τη σειρά είναι γιατί ήθελε να παρουσιάσει "τον Elvis στη νεολαία του σήμερα που αναρωτιέται γιατί ήταν τόσο διάσημος και να τον δει ως ήρωα", όπως αναφέρει και το THR.

Lisa Marie Presley: Στα φώτα της δημοσιότητας εδώ και δύο μήνες

https://www.instagram.com/p/CnVTQi-PKgJ

Η εμφάνιση αυτή έρχεται σχεδόν έναν μήνα μετά την αμφισβήτηση της διαθήκης της κόρης της, Lisa Marie Presley, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley, η οποία απεβίωσε τον Ιανουάριο σε ηλικία 54 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου μία εβδομάδα αφού έλαβε χώρα η συγκινητική τελετή για τον θάνατο της Lisa Marie στην Graceland, όπου βρίσκεται πλέον ο τάφος της, μαζί με εκείνον του πατέρα της, Elvis.