Η Priscilla Presley προσβάλλει τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie Presley

Η Priscilla Presley προσβάλλει τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie Presley

Η μητέρα της τραγουδίστριας που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή αμφισβητεί την αυθεντικότητα και την εγκυρότητα της διαθήκης που άφησε η κόρη της.

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη συγκινητική κηδεία της Lisa Marie Presley, της μοναχοκόρης του Elvis, η μητέρα της, Priscilla Presley, έκανε μια πολύ απρόσμενη κίνηση.

Η 77χρονη έκανε αίτηση στο δικαστήριο του Los Angeles για να εξακριβωθεί η εγκυρότητα μιας τροποποίησης στη διαθήκη της κόρη της από το 2016.

Νεκρή η Lisa Marie Presley: Οι 4 γάμοι, η αυτοκτονία του γιου της και τα παιδιά που αφήνει πίσω

H μητέρα της Lisa Marie Presley προσβάλλει τη διαθήκη της κόρης της

Η μητέρα της εκλιπούσας κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, αμφισβητώντας μια υποτιθέμενη τροποποίηση του 2016 στη διαθήκη η οποία την αφαιρεί από τους διαχειριστές της περιουσίας της Lisa Marie. Τα έγγραφα απομάκρυναν επίσης τον πρώην manager της Lisa Marie, Barry Siegel τοποθετώντας στις θέσεις τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, Riley Keough και Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

https://www.instagram.com/p/CnVTQi-PKgJ

Η Priscilla Presley αμφισβητεί την εγκυρότητα αυτού του εγγράφου, παρατηρώντας πως το όνομά της είναι γραμμένο λάθος, ενώ κατά την άποψή της η υπογραφή της κόρης της δεν ήταν η σωστή. Παράλληλα, το αίτημα της Presley περί αμφισβήτησης του εγγράφου αναφέρει πως μέχρι τώρα δεν είχε λάβει ποτέ ειδοποίηση, ούτε η συγκεκριμένη τροποποίηση φαίνεται να έχει υπογραφεί από συμβολαιογράφο.

Στην ουσία, η 77χρονη ζητά να μην ληφθεί υπόψη η τροποποίηση αυτή και να παραμείνει η προηγούμενη απόφαση από το 2010. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου μία εβδομάδα αφού έλαβε χώρα η συγκινητική τελετή για τον θάνατο της Lisa Marie στη Graceland, όπου βρίσκεται πλέον ο τάφος της, μαζί με εκείνον του πατέρα της, Elvis.

«Η καρδιά μας είναι σπασμένη, Lisa. Σ' αγαπάμε όλοι», δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής η μητέρα της Lisa Marie Presley.

O αιφνίδιος θάνατος της Lisa Marie Presley

H Lisa Marie Presley, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα για την όμορφη κόρη μου, Lisa Marie», επιβεβαίωσε η Priscilla Presley σε δήλωση στο PEOPLE το βράδυ της Πέμπτης (12/1).

Στις 12 Ιανουαρίου η Presley μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Εκπρόσωπος της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι έγινε ΚΑΡΠΑ στην ασθενή, αφού το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι είχε σημάδια ζωής.

https://www.instagram.com/p/CnNazYTJ6JZ

Η Lisa Marie Presley έφυγε ξαφνικά από την ζωή και δεν πρόλαβε να χαρεί τον νέο της ρόλο, μιας και έγινε γιαγιά. Την αποκάλυψη έκανε ο γαμπρός της στη διάρκεια της κηδείας της, αφού ανέφερε το παιδί του στον επικήδειο λόγο του.

Ο σύζυγος της μεγαλύτερης κόρης της Lisa Marie Presley, διάβασε ένα γράμμα που είχε γράψει η γυναίκα του, Riley Keough, για τη μητέρα της.

«Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή. Ελπίζω να μπορώ να αγαπήσω την κόρη μου όπως αγάπησες εσύ εμένα, τον αδερφό μου και τις αδερφές μου».

https://www.instagram.com/p/By8tI88F-Eo

Η αυτοκτονία του γιου της

Στις 12 Ιουλίου 2020, ο γιος της Lisa Marie, Benjamin, έβαλε τέλος στη ζωή του λίγο πριν τα 28α γενέθλιά του. «Όμορφε, όμορφε άγγελέ μου, λάτρεψα το έδαφος στο οποίο περπάτησες, σε αυτή τη γη και τώρα στον Παράδεισο», έγραψε στο Instagram λίγο μετά τον θάνατό του η Lisa Marie.

«Η καρδιά και η ψυχή μου είναι μαζί σου. Το βάθος του πόνου είναι ασφυκτικό και απύθμενο χωρίς εσένα κάθε στιγμή της κάθε μέρας», είχε συμπληρώσει.

Πηγή κεντρικής: priscillapresley