Βίκυ Καγιά και Δήμητρα Ματσούκα με γκρι blazer: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Βίκυ Καγιά και Δήμητρα Ματσούκα με γκρι blazer: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Στους δρόμους της Αθήνας η Βίκυ Καγιά, σε παρουσίαση βιβλίου η Δήμητρα Ματσούκα, φορώντας και οι δύο όμως παρόμοιο γκρι blazer. Ποια έκανε το καλύτερο styling;

Υπάρχουν στη γυναικεία γκαρνταρόμπα ορισμένα κομμάτια που είναι κλασικά και διαχρονικά. Που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Ένα τέτοιο item είναι και το blazer, η εποχή του οποίου έχει έρθει για τα καλά, με τις celebrities να το προτιμούν ολοένα και περισσότερο στις εμφανίσεις τους.

Η Βίκυ Καγιά και η Δήμητρα Ματσούκα, για παράδειγμα, επέλεξαν σε πρόσφατες εξόδους τους σχεδόν το ίδιο γκρι blazer. Η κάθε μία το φόρεσε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, βέβαια, μιας και η fashion expert πραγματοποίησε πρωινή εμφάνιση, ενώ η γνωστή ηθοποιός επέλεξε το classic σακάκι για βραδινό look. Πάμε να δούμε ποια το φόρεσε καλύτερα;

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα ποντάρουν στο sexy φόρεμα που λάτρεψε και η Βίκυ Καγιά στο GNTM5

Η Βίκυ Καγιά με γκρι blazer και πρωινό look στους δρόμους της Αθήνας

Ένα cool office look με πρωταγωνιστή το γκρι blazer πραγματοποίησε η Βίκυ Καγιά. Η fashion expert απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να περπατά στο κέντρο της Αθήνας με ένα σύνολο κομψό αλλά συγχρόνως πολύ άνετο. Συγκεκριμένα, η Βίκυ φόρεσε σκούρο μπλε τζιν σε ίσια γραμμή, το οποίο συνδύασε με πουκάμισο με ρίγες σε λευκό και σιέλ. Για να είναι άνετη επέλεξε μαύρα loafers, ενώ ολοκλήρωσε το look με oversized κόκκινη, καπιτονέ τσάντα – κάνοντας έτσι και statement με το έντονο χρώμα- και με το item-κλειδί σε κάθε γκαρνταρόμπα: το γκρι σακάκι.

Το σακάκι της, όπως βλέπεις στην παραπάνω gallery, φτάνει ως τους γοφούς, πράγμα που σημαίνει ότι κολακεύει κάθε σωματότυπο. Κάπως έτσι, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά πραγματοποίησε ένα super chic look, άνετο αλλά και κατάλληλο για τις μέρες στο γραφείο και τα εξωτερικά επαγγελματικά ραντεβού που επιτάσσουν ένα professional style, χωρίς όμως να είναι πολύ «βαρύ».

Η Δήμητρα Ματσούκα με γκρι σακάκι και πιο επίσημο look σε παρουσίαση βιβλίου

Με total black σύνολο επέλεξε να συνδυάσει το γκρι blazer η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός φόρεσε λίγο πιο στενό σακάκι από αυτό που είδαμε στη Βίκυ Καγιά, αλλά στο ίδιο μάκρος, και το συνδύασε με μαύρο φαρδύ παντελόνι, ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο πουκάμισο.

Ένα κομψό αλλά πιο αυστηρό ίσως look από αυτό που πραγματοποίησε η Βίκυ Καγιά, το οποίο όμως έγινε ακόμα πιο βραδινό και λόγω του χτενίσματος με τις μεγάλες μπούκλες.

Εσύ ποια πιστεύεις ότι φόρεσε το γκρι blazer καλύτερα;