Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι το επόμενο GNTM- Tο #familygoals άλμπουμ των διακοπών τους

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι το επόμενο GNTM- Tο #familygoals άλμπουμ των διακοπών τους

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Μαρόκο αποδεικνύουν πως παραμένουν full in love.

Ένα από τα ωραιότερα οικογενειακά ταξίδια πραγματοποίησαν η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Η παρουσιάστρια είχε φέτος ένα αρκετά επιβαρυμμένο πρόγραμμα λόγω των διπλών γυρισμάτων (για το GNTM και το Shopping Star) ωστόσο μετά το τέλος του διαγωνισμού μοντέλων προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά και τον άντρα της ζωής της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συμπληρώνει φέτος εννιά χρόνια γάμου και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Τα δύο παιδιά τους (Μπιάνκα και Κάρολος) είναι η no1 προτεραιότητά τους και θέλουν να τους προσφέρουν όμορφες αναμνήσεις και εικόνες.

Η Βίκυ Καγιά κάνει flashback σε στιγμές της τελευταίας 20ετίας - Η μόνη αλλαγή στην εμφάνισή της

Το ταξίδι στο Μαρόκο και οι #familygoals φωτογραφίες

Πριν από μερικά 24ωρα το μοντέλο είχε δημοσιεύει μερικά stories στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας πως βρίσκεται στο Μαρόκο. Λίγο αργότερα η 44χρονη θέλησε να δημοσιεύει και άλλα στιγμιότυπα από την οικογενειακή περιήγησή τους στην Βόρεια Αφρική ποστάροντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/Cqx3gqVIp0R

Αν κρίνουμε από το post το ταξίδι απόλαυσαν πολύ η 8χρονη Μπιάνκα και ο 5χρονος Κάρολος, οι οποίοι είδαν για πρώτη φορά τόσο διαφορετικές εικόνες. Ανάμεσα στις λήψεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της μικρής Μπιάνκας η οποία φόρεσε μαγιό και έπαιξε στην πισίνα, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι αισθητή. Η μικρή έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην μητέρα της.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με τα παιδιά τους ιδιαίτερο φαγητό αλλά και πολλά όμορφα τοπία της περιοχής.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

H γνωριμία και ο γάμος Καγιά-Κρασσά

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 με αφορμή μια επαγγελματική συνεργασία για τα ζαχαροπλαστεία που διατηρεί ο επιχειρηματίας και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Τόσο η Βίκυ Καγιά αλλά και ο Ηλίας Κρασσάς είχαν χωρίσει από τον προηγούμενο γάμο τους. Το 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι, με ελάχιστους καλεσμένους να δίνουν το παρών στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CgJq2zlqNJQ

«Έχει πολύ κοφτερό και έξυπνο μυαλό, είναι ένας άνθρωπος αεικίνητος, αν εγώ θεωρούμαι αεικίνητη, ο Ηλίας είναι 100 φορές πάνω από εμένα και είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος», είχε δηλώσει το μοντέλο για τον σύζυγό της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ η Βίκυ Καγιά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα».

Πηγή κεντρικής: vickykaya_