Η Βίκυ Καγιά μίλησε όπως πρέπει για τα botox και αποκάλυψε αν θα κάνει lifting και «της το δίνουμε»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε όπως πρέπει για τα botox και αποκάλυψε αν θα κάνει lifting και «της το δίνουμε»
Instagram

«Αρνήτρια» του botox δηλώνει εμπράκτως εδώ και χρόνια η Βίκυ Καγιά αλλά το lifting θα το κάνει μια και καλή. 

«Αρνήτρια» του botox δηλώνει εμπράκτως εδώ και χρόνια η Βίκυ Καγιά, η οποία έχει παραδεχθεί πως δοκίμασε μια φορά την αντιγηραντική θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης. Απογοητευμένη με το αποτέλεσμα και την απουσία εκφραστικότητας, αποφάσισε έκτοτε να μην το επαναλάβει. Θα μας πείτε, ΟΚ και πού το περίεργο; Η αλήθεια είναι όμως πως ναι, για μια γυναίκα που εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας και τα «αδυσώπητα» τηλεοπτικά φλας, αποτελεί εξαίρεση.

Βίκυ Καγιά: Συνδύασε το αθλητικό μπουφάν της με τα μποτάκια που θέλεις για το Σαββατοκύριακο

Μιλώντας μάλιστα στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα μυστικά ομορφιάς της, που δεν είναι άλλα από την τακτική και βαθιά ενυδάτωση και τις επισκέψεις στον δερματολόγο που εμπιστεύεται για δερματολογικές θεραπείες ομορφιάς. Πράγματι, δείχνει πολύ φρέσκια και μοιάζει να μεγαλώνει υπέροχα και φυσικά.

«Θα είμαι με τις ρυτίδες και θα σας κάνω έξαλλες. Μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό μου να μεγαλώνει. Είναι κάτι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με τους πλαστικούς χειρουργούς, ούτε με αυτούς που τα κάνουν. Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πράγματα να βλέπω ούτε το προτείνω» είπε αρχικά και προσέθεσε: «Διατηρώ πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα μου με δερματολόγο. Μου κάνει πολλές ενυδατώσεις, μεσοθεραπείες. Έχω περάσει ακμή με σημαδάκια που έχουν μείνει. Οπότε αν την επιδερμίδα την κρατάς ενυδατωμένη και χαρούμενη, για κάποιο λόγο φαίνεται νεανικό το δέρμα. Αυτό που σκεφτόμουν εγώ είναι μια και καλή να κάνω λίφτινγκ, να γίνω μια θεά».

Λευκό παντελόνι: Δύο τρόποι να το φορέσεις στο γραφείο σαν τη Βίκυ Καγιά

Τέλος, αναφέρθηκε και στη γυμναστική που ακολουθεί που επίσης έχει σίγουρα αντιγηραντική δράση χάρη στην όρεξη και την ευεξία που προσφέρει. «Κάνω pilates, yoga. Τρώω τα πάντα. Έτσι είναι και η μαμά μου, έτσι είναι το σκαρί μας. Τώρα θα κάνω μυϊκή ενδυνάμωση, λίγο βάρη» αποκάλυψε.

Σε παλιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People, είχε πει: «Μου αρέσει να γράφει η ηλικία πάνω μου, είναι οι εμπειρίες μου. Ούτε botox δεν κάνω. Μια φορά δοκίμασα να κάνω για να σβήσουν οι ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα μάτια και ένιωσα σαν να μην είμαι εγώ. Έφυγαν αυτές οι γραμμές και δεν μπορούσα να με κοιτάξω στον καθρέφτη! Ο τρόπος που εκφράζομαι έχει πολλές κινήσεις του προσώπου κι όλο αυτό με χαρακτηρίζει, έχει και πλάκα θεωρώ. Κάποια στιγμή θα το κάνω το botox μου, θα αναγκαστώ, όταν θα κρεμάσουν όλα πια, αλλά όσο μπορώ το αποφεύγω!».

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε της post αποδεικνύει «του λόγου το αληθές» μιας και ποζάρει πολύ συχνά χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ. Για την ακρίβεια, μακιγιαρισμένη την βλέπουμε σχεδόν αποκλειστικά στα επαγγελματικά της projects.