Harper Seven: Η 11χρονη κόρη της Victoria και του David Beckham μεγάλωσε πολύ και φάνηκε σε μια φωτό

Πατούλια Κατερίνα
Harper Seven: Η 11χρονη κόρη της Victoria και του David Beckham μεγάλωσε πολύ και φάνηκε σε μια φωτό

Η νέα πόζα με μίνι φόρεμα και μπότες φανέρωσε πόσο μεγάλωσε η 11χρονη Harper Seven Beckham.

Τον Ιούλιο του 2023 η Harper Seven θα γίνει 12 ετών μπαίνοντας και επίσημα στην εφηβεία και μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το μικρότερο παιδί της Victoria και του David Beckham με μακριά φορέματα και boho στυλ αλλά τον τελευταίο χρόνο κάτι έχει αλλάξει.

Ολόκληρη κοπέλα η Harper Seven

Η Ηarper είναι πια ολόκληρη κοπέλα και δοκιμάζει νέα στυλ στο λουκ της. Πριν λίγο καιρό η 11χρονη μας είχε δείξει τα μοδάτα νύχια της και τώρα την είδαμε με μίνι φόρεμα και μπότες cowboy σε μια βραδινή έξοδο με τον μπαμπά και τη μαμά της αλλά και τον αδερφό της Brooklyn και τη σύζυγό του Nicola Peltz Beckham.

Στα stories του Brooklyn και της Nicola στο Instagram είδαμε την Harper να ποζάρει με νέο λουκ ενώ η οικογένειά της πέρασε το Πάσχα μαζί με τον πρωτότοκο Brooklyn και την οικογένεια της αγαπημένης του, σε μια προσπάθεια να κοπάσει το σκάνδαλο που ακολούθησε τον γάμο του Brooklyn και τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε Nicola και Victoria.

Η Νicola έχει μιλήσει για τη σχέση της με τη Harper τονίζοντας πως είναι για εκείνη αληθινή αδερφή:

«Έχω την πιο cool αδερφούλα, μου στέλνει μηνύματα στο Snapchat», είχε πει η Nicola στους Times τονίζοντας πως βλέπει παντού πως υπάρχει διαμάχη με την πεθερά της Victoria, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Σάλος με το στοίχημα που θέλει τον David και τη Victoria Beckham να χωρίζουν άμεσα

H γυναίκα- απειλή που υποστηρίζει πως είναι μαμά της Harper

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο David Beckham και σύσσωμη η οικογένειά του νιώθουν αυτήν τη στιγμή να απειλούνται και φοβούνται για την ασφάλειά τους, μιας και η άγνωστη γυναίκα έχει εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές στο σχολείο της μικρής Harper Seven προσπαθώντας να της μιλήσει, ενώ έχει στείλει και γράμματα στα σπίτια που διαθέτει η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, η 58χρονη Sharon Bell, όπως λέγεται, προσπάθησε να παραβιάσει τα σπίτια των Beckhams στο Λονδίνο και στο Oxfordshire στις 9 Ιουλίου και 9 Σεπτεμβρίου του 2021 αντίστοιχα, με την παραληρηματική πεποίθηση ότι είχε σχέση με τον Beckham και ότι εκείνος και η Victoria τής έκλεψαν τα ωάρια.

Η υπόθεση αυτή ανάμεσα στους Beckhams και στην άγνωστη γυναίκα που τους κατηγορεί ότι της έκλεψαν τα ωάρια έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σε δίκη, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστήριο του Westminster, η Bell δήλωσε αθώα για την κατηγορία της παρενόχλησης με τη δίκη να αναμένεται να συνεχιστεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

«Η Bell έχει ουσιαστικά μια παραληρηματική πεποίθηση ότι είχε σχέση με τον David Beckham, ότι της έκλεψε τα ωάρια και ότι η Harper Beckham είναι το νόμιμο παιδί της και γι' αυτό πιστεύουμε ότι εμφανίστηκε στο σχολείο της Harper Beckham στις 18 Νοεμβρίου 2021. Ο David Beckham ένιωσε φοβισμένος για την ασφάλεια της οικογένειάς του και πίστεψε ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν στοχευμένη και εκφοβιστική… λέει ότι δεν γνωρίζει τη γυναίκα και ότι δεν είναι η μητέρα των παιδιών του », είχε τότε πει η εισαγγελέας Arizuna Asante.