Μια εγκυμοσύνη στο μέλλον της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Μια εγκυμοσύνη στο μέλλον της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Ραφτείτε», έγραψε όλο χιούμορ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τι φέρνει το μέλλον για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Φαίνεται πως αν πιστέψουμε στην τύχη και στην εφαρμογή που κυκλοφορεί στο Tik Tok, τα επόμενα τρία χρόνια θα βρουν την Ευρυδίκη με μια σχέση, μια δέσμευση και ένα μωρό αγκαλιά.

Μπορεί για το ζήτημα «γάμος», ειδικά όταν ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει απασχολήθει την αθλητικογράφο, όμως για την απόκτηση παιδιού έχει μιλήσει και η ίδια. Το 2018 μιλώντας στην Real News, η Βαλαβάνη είχε πει χαρακτηριστικά και ενώ ήταν έναν χρόνο μαζί με τον Κωνσταντίνο.

«Το θέλω από μικρή. Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν για ποιον λόγο έρχονται σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι θέλουν να κάνουν οικογένεια, άλλοι όχι. Από πολύ μικρή κι επειδή έχω μεγαλώσει σε μία πολύ δεμένη οικογένεια, μου αρέσει αυτό το πρότυπο. Μου άρεσε το ότι έβλεπα την μητέρα μου ως μία πολύ καλή σύζυγο και νοικοκυρά. Είναι το πρότυπό μου. Θα ήθελα να καταφέρω και εγώ να φτιάξω κάτι τόσο όμορφο.

Ναι θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Τα αγαπώ. Την βαφτιστήρα μου την έχω σαν παιδί μου. Είναι το κορίτσι μου. Γενικότερα, ναι, κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όσο και να το θέλεις μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων», είχε τότε πει η Ευρυδίκη που πριν δύο χρόνια έπρεπε να εξηγήσει πως έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά χωρίς να είναι έγκυος όπως έγραφαν κάποια μίντια:

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: είμαι 34 ετών, θα προλάβω; Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος» είπε τότε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό και βάζει στη θέση τους όσους την κατέκριναν για τα κιλά της

Μετά το ταξίδι σε ΗΠΑ και Χαβάη, η Βαλαβάνη δεν έχει κάνει άλλες κοινές εμφανίσεις με τον υποτιθέμενο νέο αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν. Την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει γνωρίσει ξανά τον έρωτα και ξανά στο Survivor, ζώντας ένα νέο ειδύλλιο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Σταυρούλα είχε παντρευτεί για λίγους μήνες τον Παναγιώτη Τριβιζά, πρωταθλητή του στίβου μετά την έξοδο από το Survivor, γάμος που δεν κράτησε και σύντομα έληξε.

Πάντως, στο ίδιο challenge για την επόμενη τριετία, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως θα είναι έγκυος και το 2024 και το 2025 και το 2026!