Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό και βάζει στη θέση τους όσους την κατέκριναν για τα κιλά της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μαγιό και βάζει στη θέση τους όσους την κατέκριναν για τα κιλά της

Μία κούκλα είναι, μία κούκλα ήταν και δε θα λογοδοτήσει σε κανέναν για το σώμα της.

Είναι κουραστικό πια κάθε τρεις και λίγο να ασχολούμαστε με τα κιλά της κάθε γυναίκας αλλά έλα που τον κόσμο φαίνεται να τον απασχολεί πολύ το νούμερο που λέει η ζυγαριά ενός άγνωστου ανθρώπου. Γίνεται τόσο συχνά, μάλιστα, που καταντάει ακόμα και απενεχοποιημένο και η ευκολία με την οποία κάποιος αφήνει δημόσια τα επικριτικά του σχόλια είναι σοκαριστική.

Η κριτική που δέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μιλήσει για αυτό το θέμα και έχει εκφράσει ανοιχτά όχι μόνο την ενόχλησή της αλλά και την επίπτωση που μπορεί να έχει μία τέτοια συμπεριφορά στην ψυχολογία της.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, ‘μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι’. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω ‘είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;’. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», έχει πει η Ευρυδίκη στην Ελένη Μενεγάκη.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει κάθε μέρα διάδρομο και η διαφορά στο σώμα της είναι μεγάλη

Η φωτογραφία με μαγιό

Το τελευταίο διάστημα, η Ευρυδίκη έχει χάσει κάποια κιλά και η διαφορά είναι αισθητή στο σώμα της. Αλλά το οπτικό δεν είναι το κύριο θέμα εδώ, αλλά το μήνυμα που εμμέσως πλην σαφώς στέλνει. Ότι, δηλαδή, η δημοσιογράφος κάνει το σώμα της ό,τι θέλει. Αν θέλει, θα πάρει κιλά και θα είναι ok με αυτό. Αν θέλει, θα χάσει κιλά και πάλι θα είναι ok με αυτό. Δε θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν, διότι δεν πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/Ce5pA5zMh8B

Ο κόσμος γρήγορα σχολίασε την ανάρτηση της 35χρονης δημοσιογράφου, ξεπερνώντας τα 20.000 likes σε 10 ώρες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα σχόλια μερικών celebrities που έσπευσαν να τη στηρίξουν και την αποθεώσουν.