«Αυτό είναι το σώμα μου»: Η Rachel McAdams δεν ξυρίζει τις μασχάλες της & δεν κάνει photoshop

«Αυτό είναι το σώμα μου»: Η Rachel McAdams δεν ξυρίζει τις μασχάλες της & δεν κάνει photoshop

H ηθοποιός που ξεχώρισε από την πιο εμβληματική teen movie των 00s, το «Mean Girls», έγινε 44 και φωτογραφίζεται γεμάτη αυτοπεποίθηση, καταρρίπτοντας όλα τα στερεότυπα που έχουν καλλιεργηθεί στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη.

«Αre You There God? It’s Me, Margaret», το μυθιστόρημα της Judy Blume που κυκλοφόρησε το 1970 αφηγείται την ιστορία ενός 11χρονου κοριτσιού που παρακαλάει να μεγαλώσει το στήθος της για να περάσει στον θαυμαστό κόσμο της ενηλικίωσης. Στην κινηματογραφική του μεταφορά βλέπουμε μία παλιά γνώριμη στην κατηγορία «teen movie», την Rachel McAdams. Από άλλη σκοπιά πλέον, και όχι από αυτήν της «Regina George», η 44χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το «Bustle» και μίλησε για τη «συμφιλίωση» με το σώμα μας και για τις «τοξικές» εφηβικές ανησυχίες.

https://www.instagram.com/p/CrM1XylxJj3

Ενώ τα βιβλία της Blume έχουν διδάξει γενιές έφηβων κοριτσιών για την έμμηνο ρύση, τον αυνανισμό και την πρόωρη εκσπερμάτωση, αυτή η παραγωγή είναι μόλις η δεύτερη φορά μέσα σε 50 χρόνια που ένα βιβλίο της γίνεται ταινία. Αφού η σκηνοθέτης της ταινίας, η Kelly Fremon Craig, έπεισε τελικά την Blume να κάνει το άλμα - μετά από δεκαετίες όπου αρνούνταν στεναρά να δει τη Margaret στην οθόνη - υπήρχε μόνο ένα άλλο άτομο που έπρεπε να πείσει. «Η Kelly ήξερε ότι η Rachel McAdams ήταν η μόνη που έπρεπε να παίξει στην ταινία», λέει η Blume, η οποία ήταν και η παραγωγός του film. «Όχι μόνο η McAdams είναι αξιολάτρευτη σε αυτό το film, όπως είναι πάντα, αλλά είναι αστεία, σέξι, ζεστή και τρυφερή», λέει η Blume.

Η McAdams έκανε διαλείμματα από το Χόλιγουντ και έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που πρωταγωνίστησε σε αυτό το είδος ταινιών. Έτσι η νοσταλγική ερμηνεία της στο «Are You There God;» φαίνεται προορισμένη να κάνει τους θαυμαστές να δουν με τρυφερότητα και αγάπη αυτό το comeback. Την τελευταία φορά που η McAdams έκανε φωτογραφήσεις για την προώθηση κάποιου film, ήταν για να υποστηρίξει το Disobedience του 2017, και έκανε την περίοδο της γαλουχίας να μοιάζει πολύ λαμπερή ποζάροντας με θήλαστρο, σουτιέν Fleur du Mal σε στυλ bondage και σακάκι Versace. «Μου αρέσει αυτή η αντίθεση ομορφιάς, glam, φαντασίας και αλήθειας», λέει η McAdams στο «Βustle». Μάλιστα για αυτήν τη φωτογράφισή της, που θα δεις παρακάτω, ζήτησε οι εικόνες της να επεξεργαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο.

rachel_macadams_4.JPG

Η ηθοποιός είναι μητέρα δύο παιδιών. «Κάτω από τα looks των φωτογραφιών φοράω εσώρουχα από λατέξ. Αλλά έχω δύο μικρά. Αυτό είναι το σώμα μου και νομίζω ότι είναι σημαντικό να το θυμίζω στον κόσμο. Είναι ΟΚ να δείχνεις το πώς πραγματικά είσαι και να προσπαθείς να είσαι υγιής», πρόσθεσε.

Κατά τη σύντομη παύση της από την υποκριτική, η ηθοποιός δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι «αρχικά δεν γνώριζε γιατί έπαιρνε άδεια». «Χρειάστηκαν χρόνια για να καταλάβω τι έκανα διαισθητικά», εξήγησε η Rachel στο Bustle, εξηγώντας ότι έπρεπε να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία καθώς αντιμετώπιζε τη διασημότητα από πολύ νεαρή ηλικία, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πασίγνωστη ηθοποιός της Marvel

Κλείνει λέγοντας πως σημασία έχει να νιώθεις καλά με αυτό που είσαι, από εκεί και μετά ακολουθεί η καριέρα. «Κάποια πράγματα θα λειτουργήσουν ή δεν θα λειτουργήσουν, και οι δύο περιπτώσεις είναι OK».