Κλέλια Ρένεση: Τo εναλλακτικό μήνυμα για την αγάπη και η τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Τo εναλλακτικό μήνυμα για την αγάπη και η τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της

Η ηθοποιός γιόρτασε το Πάσχα με την 4χρονη κόρη της και ένιωσε την ανάγκη να μας υπενθυμίσει τα αληθινά σημαντικά της ζωής.

Η Κλέλια Ρένεση πέρασε ένα πολύ ήρεμο, οικογενειακό Πάσχα με παρέα την 4χρονη κόρη της. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή αλλά και ότι αφορά την μικρή Κοραλία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι περιορισμένες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες με το πρόσωπο της μικρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα σπάνια φωτογραφία της κόρης της και το ηχηρό μήνυμα

Πριν λίγες ώρες η πρωταγωνίστριας της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δημοσίευσε μια φωτογραφία της κoρούλας της, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η 4χρονη Κοραλία αγναντεύει τη θάλασσα φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι και η μαμά της απαθανάτισε τη στιγμή θέλοντας να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CrIPKrXozGF

«Κουράστηκαν οι ημέρες μας να τρέχουν αγώνα δρόμου. Κουράστηκες κι εσύ το παιχνίδι των εντυπώσεων και των προσωπείων. Ακατάπαυστη η εμμονή της στάμπας της ύπαρξής σου. Πως σώνει και ντε πρέπει κάποιος να είσαι και κάπου να πας. Ανάμεσα σε υποχρεώσεις, ραντεβού, μοιράσματα και οργανώσεις, άγχος, οικονομικές ανασφάλειες, κάπου ξέχασες πώς να ανασάνεις. Είναι η άνοιξη που σε τραβάει απ’ τα αφτιά και ο νοτιάς που ξεσηκώνει θύελλες του νου. Φέρνει πάντα αναμνήσεις ο νοτιάς. Τη σκόνη της ζωής μας πάλι να σκεπάσει τη λάμψη μας», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

Και πρόσθεσε: «Όλοι είμαστε εδώ. Στο ίδιο μέρος. Στην ίδια στάσιμη λίμνη. Στην λίμνη της λήθης. Ξεχάσαμε. Ξεχάσαμε την ίδια μας την ανάσα, την ίδια μας την καρδιά. Τα βάλαμε στα κουτάκια για να μη μας απασχολούν, γιατί είχαμε και δουλειές. Πάρε την καρδιά σου στα χέρια σου. Είναι η καρδιά του κόσμου. Η καρδιά της πλάσης. Άνοιξέ την να μπει όλο το φως και η βροχή, όλη η ερημιά και η βαβούρα, άνοιξέ την κι άπλωσέ την στην ταράτσα. Είσαι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι σ’ αυτήν τη ζωή. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Άκου την ανάσα σουνα μπαινοβγαίνει στις λεωφόρους του σώματός σου και να δονεί όλα τα όνειρα. Κραδασμοί που σου ανήκουν και σε περιμένουν. Βγες ξυπόλητος στη λάσπη και μύρισε την άλλη πλευρά. Την καρδιά σου που ζει μέσα στο δέντρο, στο ποτάμι, στο γατί, στο σύννεφο. Δες με ανδρεία το ολόκληρο. Μόνο η αγάπη υπάρχει εκεί έξω. Όλα τ’ άλλα είναι τεχνάσματα του νου, βραχυκυκλώματα και μπουρδουκλώματα της ομίχλης. Μόνο αγάπη είσαι και το ξέρεις. Γι’ αυτό και κουρνιάζεις δίπλα στο κούτσουρο που καίγεται με αγάπη και σε ζεσταίνει, γι’ αυτό ρίχνεις τη ζακέτα να αγκαλιάσεις την ωμοπλάτη σου που σηκώνει την ύπαρξή σου, γι’ αυτό τρέμει το χέρι σου όταν σε συγκινεί μία μικρή στιγμή, γι’ αυτό και αποκοιμιέσαι ήσυχος κάτω απ’ τη σκιά του δέντρου στον κήπο. Γιατί είσαι αγάπη και ξέρεις να δέχεσαι αγάπη».

Ο παράδεισος της Κλέλιας Ρένεση είναι εκτός Αθηνών, έχει την τρέλα της αυτάρκειας & τέλεια χρώματα

«Γίνε συνειδητός σε αυτό το παιχνίδι και μάθε τους κανόνες του. Βγες με τα όλα σου και κέρδισε τα πάντα. Σβήσε φλυαρίες του νου και διδαχές των άλλων. Μόνο εσύ ξέρεις την αγάπη. Γιατί είσαι αυτή. Δεν υπάρχει άλλη Ανάσταση, ούτε Επανάσταση. Υπάρχει μόνο αυτή η Στάση. Η Στάση που στέκομαι και γίνομαι αγάπη. Και αγωνίζομαι για την αγάπη αυτή μέχρι τελευταίας σταγόνας αίματός μου», κατέληξε η ηθοποιός.

«Πόσο δίκιο έχεις!» Με συγκινείς πολύ», «Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις το φως σου», «Τι ωραία γραφή», «Τόσο όμορφο», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι followers κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού.

H τρυφερή σχέση της ηθοποιού με την κόρη της και το σπίτι τους

Η 41χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019 και από τότε πηγαίνει σχεδόν παντού με την μικρή Κοραλία, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τη ζωή της κόρης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

renesi4.jpg

Όσον αφορά τον μπαμπά της κόρης της, η 41χρονη δεν έχει αναφερθεί σε αυτόν αρκούμενη απλώς στο να διαψεύσει όσους ισχυρίζονταν ότι είναι ο Manu Chao. Πολλοί τους ήθελαν ζευγάρι στο παρελθόν, κάτι που η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει. Ωστόσο, όπως έχει τονίσει ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη και αμοιβαία εκτίμηση.

https://www.instagram.com/p/ChEh-IpqALG

Η καλλιτέχνης και η 4χρονη κόρη της μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με πολλά μποέμ στοιχεία. Πλάνα από αυτό έχουμε δει κατά καιρούς στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η cozy κουζίνα, το άνετο καθιστικό και η μεγάλη βιβλιοθήκη. Στον χώρο κυριαρχούν τα neutral και τα λευκά χρώματα, ενώ αν ζηλέψαμε κάτι αυτό σίγουρα ήταν το υπέροχο τζάκι και η θέα από τη βεράντα.

Πηγή κεντρικής: ndp