Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά για το δυστύχημα στα Τέμπη και διαδηλώνει με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά για το δυστύχημα στα Τέμπη και διαδηλώνει με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση κάλεσε τους followers της να διαδηλώσουν ειρηνικά για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπως έκανε και η ίδια μαζί με την κόρη της, Κοραλλία.

 

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη. Ακόμα – 3 μέρες μετά- ανασύρονται νεκροί από τα συντρίμμια των τρένων, ενώ συγγενείς αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, αυτούς που παραμένουν αγνοούμενοι.

Ταυτόχρονα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, πραγματοποιούνται πορείες διαμαρτυρίας για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ήδη, σήμερα το πρωί στις 12, έγινε διαδήλωση έξω από τα Προπύλαια, με την Κλέλια Ρένεση από χθες (2/3) το βράδυ να καλεί μέσα από το Instagram της τους followers της να συμμετάσχουν. Η ηθοποιός εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας- σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/3)- μαζί με την κορούλα της, Κοραλλία, και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Το μεγάλο λάθος της Μαρίας Ολυμπίας μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και η αντίδραση των royals

Η Κλέλια Ρένεση σε πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα με την κόρη της

Τους followers της κάλεσε να επαναστατήσουν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη η Κλέλια Ρένεση. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βρέθηκε χθες βράδυ (2/3) έξω από τα Προπύλαια μαζί με την κόρη της για να διαμαρτυρηθεί για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη με τις δύο αμαξοστοιχίες.

«Παιδιά, πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους. Εγώ πήρα παιδί με το λασπόνερο και κατεβήκαμε κάτω στο κέντρο. Ο πόνος είναι αδιανόητος, η αδιαφορία τους τεράστια και τα συμφέροντα πολύ μεγάλα. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα. Ευχαριστώ. Αύριο 12 η ώρα στα Προπύλαια», είπε σε Insta Story η Κλέλια Ρένεση καλώντας τους fans της να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν.

Σε επόμενο Insta Story η 41χρονη ηθοποιός έδειξε και την κόρη της, Κοραλλία, να τρέχει στα πεζοδρόμια της Αθήνας με το πατίνι της στη βροχή. «Έλα Κοραλλιώ, είναι αναμμένο. Έλα Κοραλλιώ, με προσοχή. Από μικρή», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Κλέλια Ρένεση.

Το post της Κλέλιας Ρένεση για τις κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα

Εκτός από τα Insta Stories, η Κλέλια Ρένεση έκανε και σταθερό post ενημερώνοντας τους followers της για τα σημεία της Ελλάδας στα οποία πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

https://www.instagram.com/p/CpSseAMrr04