Η Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιο είπε: «Πρέπει να μετακινούμαστε, αλλιώς θα βαλτώσουμε, θα πνιγούμε»

Η Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιο είπε: «Πρέπει να μετακινούμαστε, αλλιώς θα βαλτώσουμε, θα πνιγούμε»

Η Λένα Δροσάκη δεν κοιτάζει πίσω, προχωράει μπροστά μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και εξηγεί το αυτονόητο μετά το διαζύγιο.

Η ζωή προχωράει και η Λένα Δροσάκη κοιτάζει μπροστά. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η ηθοποιός εξηγεί ότι πρέπει να προχωράμε μπροστά για να μην βαλτώσουμε.

Μιλώντας στο parallaximag.gr, η ηθοποιός Λένα Δροσάκη μίλησε για το τι θέλει να παίρνει ο θεατής που έρχεται στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, κι εκεί άφησε και την αιχμή της:

«Ο θεατής θέλω να παίρνει το καλύτερο που μπορεί. Να μετακινηθεί, να μη φύγει όπως ήρθε. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε όλη μας την ζωή, να μετακινούμαστε, αλλιώς θα βαλτώσουμε και θα πνιγούμε».

Μιλώντας λίγο αργότερα για την οικογένειά της, είπε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου. Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το τι εύχεται για τον εαυτό της, η Λένα Δροσάκη δήλωσε:

«Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας. Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».

https://www.instagram.com/p/CqNS_2IozRt

.Στην πρώτη δήλωση πάντως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, η Δροσάκη είχε πει χαρακτηριστικά για τον γιο της. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», η ηθοποιός αρκέστηκε να τονίσει ότι ο γιος της είναι προτεραιότητά της.

«Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία, που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.

Μιλώντας για τον χωρισμό του ζεύγους Μπουρδούμη- Δροσάκη, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είχε πει:

lenakidrs_3085638153405648771.jpg

«Δεν είναι ένας πολύ εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Δεν είναι μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το καλοκαίρι του 2020 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αναστάσης, ενώ λίγο καιρό πριν είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους».

https://www.instagram.com/p/CrSstQ8oNVF

Η ανακοίνωση του τέλους του γάμου τους, συνέπεσε και με το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας στο θέατρο Τέχνης στην παράσταση «Photograph 51 Anna Ziegler», όπου εκείνος προσπάθησε κάποια στιγμή να χαιρετήσουν από κοινού τους θεατές.

H σχέση του ζευγαριού

Δύο χρόνια μετά την τυχαία γνωριμία τους το 2018 με πρωτοβουλία του μετέπειτα κουμπάρου τους και ηθοποιού Άγγελου Μπούρα, η Λένα Δροσάκη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , θα παντρευτούν σε κλειστό γάμο στην Πάτρα.

Ξαφνικό διαζύγιο για Μπουρδούμη & Δροσάκη μετά από 3 χρόνια - Η γνωριμία και ο γιος τους

«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου. Ο γιος μου είναι ο πρίγκιπας μας. Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου. Πορευόμαστε μαζί στα άσχημα και τα όμορφα», θα πει ο Αλέξανδρος σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη και όλα έδειχναν να πηγαίνουν περίφημα στη σχέση τους.