Ο Σαρμπέλ αποχώρησε από το J2Us αλλά το Twitter είναι έξαλλο με την παραμονή Τριαντάφυλλου

Ο Σαρμπέλ αποχώρησε από το J2Us αλλά το Twitter είναι έξαλλο με την παραμονή Τριαντάφυλλου

Μετά την κακή κριτική που δέχτηκε ο Τριαντάφυλλλος με τη Φελίτσια Τσαλαπάτη, βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός J2Us. Τελικά, ο Σαρμπέλ είδε την πόρτα εξόδου μαζί με τη Σοφία Βογιατζάκη.

Στις 60 ημέρες που προβάλλεται το J2Us του 2023, ο Σαρμπέλ με το comeback του στην Ελλάδα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ως μέντορας της Σοφίας Βογιατζάκη.

Ο Ντάφυ παρέμεινε, ο Σαρμπέλ αποχαιρέτησε

Κι όμως χτες βράδυ, το κοινό που τόσο αγάπησε τον Σαρμπέλ, άκουσε τον Νίκο Κοκλώνει να ανακοινώνει πως ήταν εκείνος που αποχωρεί, κόντρα στον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη που λίγο έλειψε να αποχωρήσουν αλλά σώθηκαν τελικά από το τηλεοπτικό κοινό.

Ούτε ο ίδιος πάντως ο Τριαντάφυλλος δεν μπορούσε να πιστέψει πως είναι με το ένα πόδι εκτός J2Us, παρά το γεγονός πως «Τα σμαράγδια και ρουμπίνια» που ερμήνευσε μαζί με τη Φελίσια, δεν συγκίνησαν την επιτροπή του Just.

Η παραμονή Ντάφυ κι όχι εκείνη του Σαρμπέλ, δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter, με τα σχόλια να είναι άκρως καυστικά.

Οι κορυφαίες στιγμές του J2Us

Από αυτό το 8ο live του J2Us, η live τηλεφωνική παρέμβαση του Πασχάλη Τερτζή συγκίνησε την Εύη Δρούτσα και το τηλεοπτικό κοινό που ζητά την επανεμφάνιση του Πασχάλη, έστω για μια φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Επιστροφή τηλεοπτική με άρωμα 90ς είχαμε για μια ακόμα φορά στο Just, με την επανεμφάνιση του Δημήτρη Κόκοτα που επέστρεψε με λευκά μαλλιά στις οθόνες μας και ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Η hot Δέσποινα Βανδή

Στα hot της βραδιάς στο Ju2s θα βάλουμε για ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με hot μίνι με κρύσταλλα και διαφάνειες, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

https://www.instagram.com/p/CrWZ0TZr5Wd

Όταν η ώρα σήμανε 12 το βράδυ και ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε τα χρόνια πολλά σε Γιώργους και Γιωργίες, η Δέσποινα όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε ευχές και για τον εορτάζοντα γιο της Γιώργο Νικολαΐδη.