Η οσκαρική εμφάνιση της Ναταλίας Αργυράκη που «Καλύτερα δε γίνεται» και το στυλ της εκτός εκπομπής

Η οσκαρική εμφάνιση της Ναταλίας Αργυράκη που «Καλύτερα δε γίνεται» και το στυλ της εκτός εκπομπής
Instagram

Από τα sneakers στην εμφάνιση υπερπαραγωγή και από τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στο «Υπάρχω για σένα». Η καταγωγή από το Λουτράκι και η δίδυμη αδερφή της. 

Τη Ναταλία Αργυράκη το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha στην οποία συμμετέχει από το 2020. Μέχρι να καθίσει στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, η ενασχόλησή της αφορούσε κυρίως στα περιοδικά και έντυπα μέσα. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια από τις αγαπημένες μας γυναικείες τηλεοπτικές παρουσίες, μιας και τη διέπει ο επαγγελματισμός, η καλαισθησία, η συνέπεια και πάντα ο σεβασμός προς τον εκάστοτε συνεντευξιαζόμενο- συνομιλητή.

Η καταγωγή της είναι από το Λουτράκι και από μικρή ηλικία ήξερε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της δημοσιογραφίας. Στα 18 της χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και αφότου αποφοίτησε ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορα μεγάλα site και περιοδικά αρχικά ως συντάκτρια, ενώ στη πορεία έγινε και αρχισυντάκτρια.

Πολύ καλό το Ya Habibi της Βανδή στο Just αλλά η «Καιτούλα που αγαπούσες» είχε vibe από Eurovision

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε γνωρίσει και μια άλλη εκδοχή του εαυτού της, καθώς διαγωνίζεται στο «Just the 2 of Us», το show που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (25/3) μάλιστα, πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, διαφορετική από όσες μας έχει συνηθίσει.

Μαζί με τον Γιώργο Βογιατζάκη, ερμήνευσαν το «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου και το Twitter ήταν για μια ακόμη φορά αποθεωτικό για την τίμια προσπάθειά της στο act αλλά και τη σκηνική της παρουσία.

Σε αυτό το liveμ η Ναταλία ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας μια ultra violette μάξι δημιουργία με τούλι και δαντέλα, η οποία έχει βαθύ ντεκολτέ και διαφάνειες από τη μέση και κάτω. Όλα αυτά με sleek ίσια μαλλιά και ένα glamorous ζευγάρι σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CqSeSI-oGxH

Για την εν λόγω εμφάνιση, η δημοσιογράφος εισέπραξε πολύ κολακευτικά σχόλια και από τη Ναταλία Γερμανού, τόσο κολακευτικά που (πραγματικά) «Καλύτερα δε γίνεται». Μετά την εμφάνισή της, η δημοσιογράφος μίλησε και στις κάμερες, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές ώστε να συνεχίσει τα σαββατοκύριακο στο «Καλύτερα».

Η Μελίνα Νικολαϊδη έκοψε τα μαλλιά της και ήταν η «νικήτρια» του J2us: Η πόζα με τη Βανδή

Το στιλ της εκτός πλατό

Εκτός πλατό, το στιλ της είναι τελείως διαφορετικό. Πολύ πιο απλό, casual και καθημερινό, πάντα όμως με προσωπικές πινελιές. Αγαπά τα έντονα χρώματα, τις μονοχρωμίες και φυσικά τα λευκά sneakers.

https://www.instagram.com/p/CpsUx-3Ix4k
https://www.instagram.com/p/ClvoQbnoogh
https://www.instagram.com/p/CmRMK2zIbtD

Εξίσου όμως λατρεύει και τα θηλυκά floral φορέματα που αναδεικνύουν την πιο ανέμελη και ανοιξιάτικη διάθεσή της, ιδίως όταν συνδυάζονται με φουξ γόβες.

https://www.instagram.com/p/Cppm2onoMCo

Φυσικά τολμά και πιο σέξι εμφανίσεις, όπως εκείνες με animal print crop tops που αφήνουν ακάλυπτους τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

J2US: Καμία έκπληξη για την Δέσποινα Βανδή που τράβηξε όλα τα βλέμματα

https://www.instagram.com/p/CpH7WRWon4q

Αυτό που δεν κρύβεται με τίποτα, είναι η αδυναμία της στα τζιν παντελόνια, που πάντα συνδυάζει με τους πιο cool τρόπους.

https://www.instagram.com/p/Cl3Sb22ICtr

Εμείς την θέλουμε πολύ στην τηλεόραση, ως μια σύγχρονη, δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα που μας εμπνέει να μην σταματάμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, ούτε να βάζουμε οι ίδιες ταμπέλες αυτοπεριορισμού. Εκείνη όμως θέλει το ίδιο να βρίσκεται στην τηλεόραση;

«Εγώ πάω όπου με πάνε οι δυνάμεις μου. Μέχρι πριν έναν χρόνο, τέτοια εποχή, δεν φανταζόμουν καν ότι μπορεί να ήμουν στην τηλεόραση. Μάλιστα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να άφηνα τα περιοδικά και να ασχολούμουν με κάτι διαφορετικό, σχετικό με την Επικοινωνία, που ήταν και μέρος των σπουδών μου. Οπότε, το μυαλό μου δεν πάει τόσο μακριά. Αυτό, πάντως, που μου αρέσει πολύ στην τηλεόραση, είναι τα τηλεπαιχνίδια», είχε πει δύο χρόνια πριν στο περιοδικό «Λοιπόν».

Όσον αφορά τους λόγους που θα θέλαμε να υπάρχουν περισσότερες παρουσιάστριες σαν εκείνη, έχει σίγουρα να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζει κάθε φορά τον εκάστοτε συνεντευξιαζόμενο.

Natalia Argyraki

«Δεν ξέρω αν είναι κίτρινες κάποιες ερωτήσεις ή αν εγώ νιώθω άβολα να τις κάνω, πάντως δεν ζητάω ποτέ σε κάποιον να πάρει θέση σε κάποια ίντριγκα ή σε κάποια δήλωση συναδέλφου του. Μεγαλώνοντας και βλέποντας τις αλλαγές στην κοινωνία μας, σταμάτησα να κάνω και ερωτήσεις που αφορούν σκέψεις γάμου και απόκτησης παιδιών, εκτός αν έχω μεγάλη οικειότητα με τον/τη συνεντευξιαζόμενο/η και μου επιτρέπεται χωρίς να γίνω αδιάκριτη», έχει πει στο debater.gr

Όταν πόζαρε με την αδερφή της και τη μαμά της

Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Ναταλία Αργυράκη έχει δίδυμη αδερφή, με την οποία αν και δεν είναι εντελώς ίδιες, μοιάζουν εκπληκτικά.

https://www.instagram.com/p/CY1syAfIQHH