Wet look: Όλα τα tips και τα προϊόντα για να αντιγράψεις το χτένισμα της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Μαρία Ροδίτη
Wet look: Όλα τα tips και τα προϊόντα για να αντιγράψεις το χτένισμα της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Το καρέ της απογείωσε η Δέσποινα Βανδή με ένα super sexy wet χτένισμα, το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις κι εσύ.

Τέλος η εποχή της περούκας για τη Δέσποινα Βανδή στο J2US. Η τραγουδίστρια, που μας είχε συνηθίσει σε εντυπωσιακά και διαφορετικά looks κάθε Σάββατο, έκανε το πιο φανταστικό καρέ στα μαλλιά της, και από τότε το έχει «κρατήσει» δοκιμάζοντας διαφορετικά χτενίσματα.

Το περασμένο Σάββατο (1/4), λοιπόν, η κριτής και τραγουδίστρια αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα από τα πιο sexy hairstyles ever: με wet look. Ένα χτένισμα που ενδείκνυται για βραδινές εξόδους και πιο επίσημες περιστάσεις, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Θέλεις να το κάνεις κι εσύ; Δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CqgJi29gpoQ

Wet lips: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο trend που θα σου χαρίσει juicy & βελούδινα χείλη

Τα μυστικά για τέλειο wet look σαν της Δέσποινας Βανδή

Χρησιμοποίησε πολύ λίγο ζελέ

Δεν χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου (και να χρησιμοποιήσεις στην πράξη) το ζελέ ως προϊόν-κλειδί για το wet look. Όχι! Κι αυτό, γιατί αν φορέσεις λάθος είδος ζελέ (υπάρχουν πολλά) τα μαλλιά σου θα καταλήξουν να είναι… «τραγανά», σκληρά, άκαμπτα και καθόλου σέξι.

vandi.jpg

Το τέλειο combo: ζελέ με κρέμα

Συνδύασε το ζελέ με μία κρέμα μαλλιών. Μπορεί να είναι κρέμα ενάντια στο φριζάρισμα, κρέμα ενυδάτωσης ή κρέμα για μπούκλες. Βάλε ίση ποσότητα κρέμας και ζελέ στην παλάμη σου, ανάμειξε τα δύο προϊόντα και πέρασέ τα σε ΝΩΠΑ μαλλιά. Το τονίζω: σε νωπά. Το άλλο μυστικό για το wet look είναι να μην έχεις πολύ βρεγμένα μαλλιά. Για να το πετύχεις, ταμπονάρισέ τα με μία πετσέτα, ώστε να αφαιρέσεις κατά 50% την υγρασία.

Αντί για ζελέ πες «ναι» στο λάδι μαλλιών

Εναλλακτικά, αντί για ζελέ, άπλωσε στα μαλλιά σου λάδι μαλλιών τόσο ώστε να μοιάζουν βρεγμένα. Έτσι, θα συνδυάσεις τη βαθιά περιποίηση με το styling. Όμως… Μετά το τέλος της βραδιάς, σίγουρα θα πρέπει να λουστείς. Δεν γίνεται να μείνεις και να κοιμηθείς έτσι, με τόση λιπαρότητα.

Τα καλύτερα προϊόντα για να πετύχεις το wet look της Δέσποινας Βανδή

Ζελέ, κρέμα για μπούκλες ή ενυδατική και λαδάκι μαλλιών είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις copy το hairstyle της Δέσποινας Βανδή. Και στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα items, που αξίζει να έχεις στο μπουντουάρ σου. Για χτενίσματα... σε άλλο level.