Διπλή χαρά για τον Μιχάλη Ζαµπίδη και θα «λιώσεις» από τα πλάνα του σπιτιού του Iron Mike στη Βούλα

Διπλή χαρά για τον Μιχάλη Ζαµπίδη και θα «λιώσεις» από τα πλάνα του σπιτιού του Iron Mike στη Βούλα

Ο 42χρονος πρωταθλητής και η μέλλουσα σύζυγός του παντρεύονται και βαφτίζουν τα δίδυμα. Εικόνες από τον επίγειο παράδεισό τους.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μιχάλης Ζαμπίδης αφού εδώ και έναν χρόνο είναι ευτυχισμένος πατέρας διδύμων κοριτσιών. Ο πρωταθλητής του kick boxing και η σύντροφός του, Μαρία έγιναν γονείς τον Μάϊο του 2022 και σε λίγους μήνες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα ντυθεί γαμπρός

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα συνδυάσει την πιο ξεχωριστή ημέρα της κοινής τους πορείας με την βάπτιση των διδύμων. Τα μυστήρια θα τελεστούν τον ερχόμενο Ιούνιο και σύμφωνα με πληροφορίες οι μελλόνυμφοι έχουν ήδη στείλει την πρόσκληση στους καλεσμένους. Ο γάµος τους θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, να ξυπνάς με δύο διδυμάκια είναι όμορφα, με καλό προγραμματισμό, πρόβλεψη και ώριμη συναισθηματική διαχείριση, πάνε όλα καλά. Δεν αλλάζω πάνες, αλλά βοηθάω όσο πάει ο καιρός και περισσότερο», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Το love story με την Μαρία του

O Μιχάλης Ζαµπίδης και η σύντροφός του είναι µαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η μέλλουσα σύζυγος του kick boxer εργάζεται στο γυµναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Από την αρχή της γνωριµίας τους ο αθλητής εντυπωσιάστηκε από τα υπέροχα μάτια και το λαµπερό χαµόγελό της. Η πρώτη τους δηµόσια κοινή εµφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέµβριο του 2019, στο Θέατρο Βράχων.

https://www.instagram.com/p/CeBcM7Jsq5a

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο 42χρονος έχει παραδεχτεί: «Τα παιδιά είναι τεράστιο σχολείο και σε γλυκαίνουν. ∆εν περίµενα ότι θα µου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγµατα. Όταν κλαίνε τα µωρά, τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω µην ανησυχείτε, είναι ο µπαµπάς εδώ».

Η μεγάλη αλλαγή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λίγο πριν τον γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη

To υπέροχο σπίτι του Iron Mike στη Βούλα

Μετά τον ερχομό των κοριτσιών τους, το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εξόδους και προτιμά να χαλαρώνει στο πολυτελές σπίτι του Iron Mike στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας.

Ο 42χρονος πρωταθλητής του kick boxing έχει αγοράσει μια υπέροχη μονοκατοικία σε κλασικό στιλ την οποία έχει διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο.

https://www.instagram.com/p/CrIONS2swTd

Ο γνωστός αθλητής μας είχε δώσει μια γεύση από το πολυτελές σπίτι του, το οποίο είχε ανοίξει παλαιότερα στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Στο σαλόνι του σπιτιού πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα, το οποίο δίνει φως και κάνει τον χώρο να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερος. Ο μεγάλος βελούδινος καναπές, μερικά ασορτί σκαμπό και χρυσά βάζα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CYKQZOlsz-V

Το ηλεκτρικό τζάκι, η τηλεόραση και ένας μεγάλος πίνακας ζωγραφικής δίνουν artistic αύρα. Οι παγκόσμιοι τίτλοι και τα τρόπαια του διάσημου kick boxer στεγάζονται σε ειδικό έπιπλο το οποίο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του spots για φωτογραφίες.

zampidis90.jpg

Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του πρωταθλητή στο Instagram, η μονοκατοικία του είναι ό,τι πρέπει για μια 4μελή οικογένεια. Στον εξωτερικό χώρο βρίσκεται η πισίνα στην οποία το ζευγάρι απολαμβάνει τις βουτιές του και κάνει ηλιοθεραπεία.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας Ζαμπίδη.


Πηγή κεντρικής: ironmikezambidisofficial