Η Κλέλια Ρένεση και η κόρη της δέχθηκαν το δώρο που αποτελεί ύμνο στην αγάπη αλλά και την παράδοση

Η Κλέλια Ρένεση και η κόρη της δέχθηκαν το δώρο που αποτελεί ύμνο στην αγάπη αλλά και την παράδοση
Instagram

«Κλέλια σε θαυμάζω για το χαρακτήρα και την ανθρωπιά που έχεις», είπαν στην 41χρονη ηθοποιό κι εκείνη ευχαρίστησε δημόσια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. 

Η Κλέλια Ρένεση απόλαυσε στο έπακρο τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα παρέα με την 4χρονη κόρη της, Κοραλία. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει επιστρέψει στην καθημερινή της ρουτίνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ωστόσο δέχθηκε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που της έφτιαξε την ημέρα.

Η 41χρονη έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ποστάρει συχνά τις αντισυμβατικές της απόψεις, φωτογραφίες με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και την μονάκριβη κόρη της.

Από τη Γαύδο μέχρι τα Σκόπια: Η Κλέλια Ρένεση και η κατάξανθη κόρη της σε συναυλία του Manu Chao

To γλυκό δώρο που δέχθηκε η Κλέλια Ρένεση

Πριν λίγες ώρες η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δημοσίευσε μερικά Instagram stories στα οποία μας έδειξε τα δώρα που της έστειλαν οι θαυμαστές της από την περιοχή της Ερμιόνης.

dwro1.jpg

Μια νεαρή κοπέλα, η Καίτη δημιούργησε ένα υπέροχο κέντημα από μια σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού με την μικρή Κοραλία. Είναι ειλικρινά εντυπωσιακό πόσο «ζωντανό» είναι το μικρό έργο τέχνης που δέχθηκε η πρωταγωνίστρια του ALPHA.

«Κλέλια σε θαυμάζω για το χαρακτήρα και την ανθρωπιά που έχεις. Υ.Γ. Το κάδρο είναι 100% χειροποίητο... εγώ έφτιαξα το κέντημα και με τη βοήθεια του πατέρα μου έφτιαξα το καράβι», έγραφε η κάρτα που δέχθηκε η ηθοποιός από την θαυμάστριά της.

Η fan της Κλέλιας Ρένεση συνόδευσε το δώρο της με μερικά μαγνητάκια που απεικονίζουν την Ερμιόνη, περιοχή που δεν έχει επισκεφθεί ακόμη η 41χρονη, όπως η ίδια ανέφερε στην ανάρτησή της.

dwro2.jpg

Όπως θα δεις καλύτερα και στα videos που ακολουθούν η Κλέλια Ρένεση ενθουσιάστηκε με την έκπληξη των fans της και τα υπέροχα πράγματα που της έστειλαν.

Όπως η ίδια η Κλέλια τόνισε, το καραβάκι είναι υποψήφιο αγαπημένο παιχνίδι της μικρής Κοραλίας αφού θα παίζει με αυτό στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

H τρυφερή σχέση της ηθοποιού με την κόρη της και το σπίτι τους

Η 41χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019 και από τότε πηγαίνει σχεδόν παντού με την μικρή Κοραλία, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τη ζωή της κόρης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

renesi4.jpg

Όσον αφορά τον μπαμπά της κόρης της, η 41χρονη δεν έχει αναφερθεί σε αυτόν αρκούμενη απλώς στο να διαψεύσει όσους ισχυρίζονταν ότι είναι ο Manu Chao. Πολλοί τους ήθελαν ζευγάρι στο παρελθόν, κάτι που η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει. Ωστόσο, όπως έχει τονίσει ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη και αμοιβαία εκτίμηση.

https://www.instagram.com/p/CgzGP95oqyj

Η καλλιτέχνης και η 4χρονη κόρη της μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με πολλά μποέμ στοιχεία. Πλάνα από αυτό έχουμε δει κατά καιρούς στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η cozy κουζίνα, το άνετο καθιστικό και η μεγάλη βιβλιοθήκη. Στον χώρο κυριαρχούν τα neutral και τα λευκά χρώματα, ενώ αν ζηλέψαμε κάτι αυτό σίγουρα ήταν το υπέροχο τζάκι και η θέα από τη βεράντα.

Πηγή κεντρικής: ndp