Η Δήμητρα Ματσούκα έγινε νονά όμως όλοι σχολίασαν το μπλε φόρεμα και την ομοιότητα με την αδερφή της

Η Δήμητρα Ματσούκα έγινε νονά όμως όλοι σχολίασαν το μπλε φόρεμα και την ομοιότητα με την αδερφή της
NDP photo agency

H δημοφιλής ηθοποιός βάφτισε τον ανιψιό της σε στενό οικογενειακό κύκλο. Οι υπέροχες φωτογραφίες και η καθόλου τυχαία ενδυματολογική επιλογή.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Ματσούκα και ο αγαπημένος της, Θέμης Γιαννιτσάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια τη βάπτιση του γιου τους, με ελάχιστους προσκεκλημένους από το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον να δίνουν το παρών για την ιδιαίτερη ημέρα του μικρού.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ραφαέλλος, όπως είχε αποκαλύψει το ζευγάρι στα πρώτα του γενέθλια.

«Σε αγαπάμε πολύ παιδί μου, δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε και ο μπαμπάς σου ότι υπάρχει τόσο μεγάλη, τόσο απέραντη, τόσο απόλυτη αγάπη», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Μαρία Ματσούκα η οποία τον Απρίλιο του 2021 γέννησε το πρώτο της παιδί.

Η Δήμητρα Ματσούκα έγινε νονά

Πριν λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (26.04) οι λαμπεροί καλεσμένοι δημοσίευσαν αρκετά στιγμιότυπα και βίντεο στα social media, από τη βάπτιση του γιου Ματσούκα-Γιαννιτσά.

matsouka6.jpg

Η Δήμητρα Ματσούκα βάπτισε τον ανιψιό της και έγινε νονά με την ενδυματολογική της επιλογή να είναι άκρως κομψή. Η 49χρονη επέλεξε ένα εφαρμοστό, σατέν μπλε φόρεμα το οποίο διαθέτει κοντό μανίκι και αποτελεί την πιο απλή, διαχρονική και safe επιλογή για μια αντίστοιχη περίσταση.

Αυτό που έκανε αίσθηση και δεν πέρασε απαρατήρητο είναι πως οι δύο αδερφές επέλεξαν ίδιο χρώμα φορέματος αλλά σε διαφορετική απόχρωση. Η ευτυχής μαμά, Μαρία Ματσούκα εμφανίστηκε στην εκκλησία με ένα maxi, τιρκουάζ φόρεμα που την κολάκευσε ιδιαίτερα και μονοπώλησε τον φωτογραφικό φακό.

«Σε αγαπάμε πολύ παιδί μου, δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε και ο μπαμπάς σου ότι υπάρχει τόσο μεγάλη, τόσο απέραντη, τόσο απόλυτη αγάπη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Μαρία Ματσούκα.

Στη fgallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Βίκυ Καγιά και Δήμητρα Ματσούκα με γκρι blazer: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Δήμητρα Ματσούκα «λιώνει» όταν μιλάει για το ανιψάκι της

Μιλώντας για τον ερχομό του ανιψιού της η Δήμητρα Ματσούκα δεν κρύβει την ευτυχία της για αυτό το... «θαύμα της αθωότητας» όπως αποκάλεσε χαρακτηριστικά, που μπήκε στη ζωή τους.

«Ο ερχομός του ανιψιού μου ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου. Είναι μεγάλη ευτυχία ένα παιδί σε μια οικογένεια και σε λίγο ο Ραφαήλ γίνεται και ενός έτους, και είναι όλα διαφορετικά. Λόγω Covid δεν μπορούσα να βρίσκομαι στο μαιευτήριο με τη Μαρία, αλλά με τα βίντεο που μου έστελνε ο άντρας της, ο Θέμης, έλιωνα. Είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου. Είναι η μικρή μου αδερφή, πάντα θα τη βλέπω σαν ένα μικρό παιδί. Τον ανιψιό μου τον είδα μετά από έναν μήνα. Όταν τον έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου φοβόμουν πάρα πολύ γιατί δεν είχα καμία εμπειρία και δεν είχα και φίλες που να είχαν γίνει μητέρες», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε:«Ένιωσα τεράστια συγκίνηση όταν τον είδα. Είναι ένα θαύμα, το θαύμα της αθωότητας. Έχω ήδη οργανώσει το κομμάτι των δραστηριοτήτων όταν το παιδί μεγαλώσει και των μελλοντικών του σπουδών. Οπωσδήποτε μουσική, πιάνο ιδανικά, κολυμβητήριο και τώρα σκέφτομαι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πρέπει να πάει, σε ποια χώρα... Είμαι σε αυτή τη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί».

https://www.instagram.com/p/CNiP0dzn8CR

Πηγή κεντρικής: NDP