Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Λιόλιου ενάμιση χρόνο μετά τη νίκη στο J2US και το νέο hair look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Λιόλιου ενάμιση χρόνο μετά τη νίκη στο J2US και το νέο hair look

H 29χρονη τραγουδίστρια έχει γίνει πιο ξανθιά από ποτέ και οι φωτογραφίες της είναι η μια ωραιότερη από την άλλη.

H Κατερίνα Λιόλιου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2014 μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» ωστόσο πολύ γρήγορα χάραξε τη δική της πορεία στη μουσική βιομηχανία.

Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι και μέχρι σήμερα έχει κάνει αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο, κυκλοφορώντας αρκετά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Η 29χρονη έχει το δικό της φανατικό κοινό που την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Αυτή την περίοδο η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και ξεσηκώνει το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

H νίκη στο J2US

Το 2022 η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμμετείχαν στο J2US όπου στέφθηκαν νικήτριες μετά από μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων στο show.

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό η τραγουδίστρια και η influencer μίλησαν στο gossip.tv και ανέφεραν: «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα γιατί είναι τηλεόραση, μπορεί να συμβούν τα πάντα, ανατροπές… σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλου να συμπληρώνει: «Ακριβώς και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, ευχαριστούμε πολύ για όλα».

https://www.instagram.com/p/CYPCWhUMakw

«Girls Power. Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Το σηκώσαμε ρε παιδιά!!!! Και αυτό ήταν το πιο υπέροχο δώρο για τις προσπάθειες που κάναμε όλον αυτόν τον καιρό! Η χθεσινή νίκη δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την δική σας στήριξη! Ευχαριστούμε για τις τόσες ψήφους σας και τα μηνύματα εμψύχωσης που μας στέλνατε από την αρχή του παιχνιδιού! Ευχαριστούμε το αφεντικούλη μας @nkoklonis και όλη την ομάδα του @j2us_gr. Ήσασταν φανταστικοί συνεργάτες ο καθένας ξεχωριστά! Ευελπιστούμε πραγματικά να σας χαρίσαμε όμορφες στιγμές μέσα από αυτό το ταξίδι!», έγραψαν οι νικήτριες του J2US σε κοινό post που έκαναν στο Ιnstagram.

H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

H τραγουδίστρια δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εικόνα της και τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές τόσο στα μαλλιά αλλά και στο στυλ της.

https://www.instagram.com/p/CrGKCXFoo0L

Πριν λίγους μήνες η 29χρονη αποχωρίστηκε την καστανόξανθη απόχρωση των μαλλιών της και απέκτησε ένα νέο hair look, ίσως το πιο ξανθό με το οποίο την έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/Cqit3LkjWw1

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει αγαπήσει τα κοντά μαλλιά, υιοθετώντας το ξανθό καρέ με απόλυτη επιτυχία. Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί και το υποστηρίζει, αποδεικνύοντάς μας πως τα κοντά μαλλιά είναι θηλυκά και sexy.

Αστραφτερή η Δέσποινα Βανδή έσβησε τα παρατράγουδα και βγήκε νικήτρια του J2US

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες με το νέο look της τραγουδίστριας.

Πηγή κεντρικής: katerinalioliouofficial