Αστραφτερή η Δέσποινα Βανδή έσβησε τα παρατράγουδα και βγήκε νικήτρια του J2US

Αστραφτερή η Δέσποινα Βανδή έσβησε τα παρατράγουδα και βγήκε νικήτρια του J2US

Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο του J2US, αλλά ευτυχώς η Δέσποινα Βανδή φώτισε το επεισόδιο για μία ακόμη φορά.

Το J2US επέστρεψε και μπορεί εχθές να υπήρχαν παρατράγουδα, νικητές και χαμένοι, αλλά την παράσταση έκλεψε η Δέσποινα Βανδή.

J2US και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Το J2US επέστρεψε στην τηλεόραση και ο Νίκος Κοκλώνης είπε να κάνει μια θεαματική είσοδο. Μπήκε με χάρη τραγούδησε το "Αγοράκι μου" της Άντζυ Σαμίου και έδωσε τη σκυτάλη σε παίκτες και κριτική επιτροπή για να αρχίσει το show.

Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, ανυπομονούσαν να δουν τα 10 ζευγάρια να διαγωνίζονται και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να λάβουν τις ψήφους του κοινού και τα καλά σχόλια των κριτών.

Ο Σαρμπέλ αποχώρησε από το J2Us αλλά το Twitter είναι έξαλλο με την παραμονή Τριαντάφυλλου

Εκτός από τους διαγωνιζόμενους όμως, στο χθεσινό επεισόδιο, έπρεπε και κάποιοι άλλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτήν τη φορά, οι guest όμως δεν βγήκαν μετά τους διαγωνιζόμενους. Στη σκηνή ανέβηκε ο Trannos και ξεσήκωσε κάθε νεούδι που βρισκόταν στο κοινό, ενώ ανάμεσα στις επιτυχίες του ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με τον Θοδωρή Βερλή. Οι κριτές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την εμφάνισή του, με την Καίτη Γαρμπή να αποκαλύπτει πως είναι φαν του Trannos και να παίζει την επιτυχία του "Madame" στο πρόγραμμά της.

Στο 9ο live του J2US το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Μπο με την Εύη Δρούτσα, ενώ μάθαμε πως στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει η είσοδος του πρώτου secret ζευγαριού. Ωστόσο, το Twitter είχε άλλο λόγο για να στραφεί στην πλατφόρμα και να δώσει πόνο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν είχε την καλύτερη αντίδραση με το show που έδωσε ο Έλληνας τράπερ, ο οποίος ερμήνευσε ορισμένα από τα πιο δυνατά του hit, ξεσηκώνοντας όλο το πιο νεαρό κοινό που υπήρχε στο χθεσινό live. Δεν έγινε το ίδιο όμως και στο Twitter. Ο λόγος; Μια ατυχής στιγμή που κάτι μάλλον δεν πήγε καλά, αφού εξαφανίστηκαν εφέ, μιξ και background και ο νεαρός καλλιτέχνης τραγούδησε για λίγο ακαπέλα:

Το Twitter δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο να περάσει έτσι.

Η Δέσποινα Βανδή ξανά κλέβει τα φώτα του J2US

Η όπως πάντα λαμπερή τραγουδίστρια και κριτής στο μουσικοχορευτικό show του Alpha ήταν ακόμα πιο φανταχτερή από ποτέ, με ένα χρυσό στραφταλιζέ φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Με τη βοήθεια της ομάδας της hair artist Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, stylist Χρυσάνθη Θωμάτου και make-up artist Νακοπούλου Βάσω, ξεχώρισε από το χθεσινό επεισόδιο και πώς να μην το κάνει άλλωστε;

Wet look: Όλα τα tips και τα προϊόντα για να αντιγράψεις το χτένισμα της Δέσποινας Βανδή στο J2US