Επέτειος για τη Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή αφιέρωση στον Στέλιο Μανουσάκη

Επέτειος για τη Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή αφιέρωση στον Στέλιο Μανουσάκη

Πέντε χρόνια μαζί συμπλήρωσαν αυτή την Πρωτομαγιά ο Στέλιος Μανουσάκης με τη Μαρία Ηλιάκη. 

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρά και αγάπη», είπε η Μαρία Ηλιάκη για την επέτειο πέντε ετών στην αγκαλιά του Στέλιου Μανουσάκη.

Πρωτομαγιά και επέτειος μαζί

Η τρυφερή αφιέρωση στο ξεκίνημα του Μαΐου, θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα με τα γενέθλια της μικρής Κατερίνας, της κόρης του ζευγαριού που ήρθε στον κόσμο πριν δύο χρόνια

https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK

Γιατί η Μαρία επέλεξε τον Στέλιο:

«Ήρθε πολύ φυσιολογικά όλο αυτό. Πρώτον γιατί εκείνη την περίοδο δεν μου ταίριαζαν οι προτάσεις που μου είχαν γίνει και δεύτερον γιατί είχα ήδη αποφασίσει να δώσω προτεραιότητα στον Στέλιο. Και εφόσον εκείνος έπρεπε να είναι για τη δουλειά του στην Ελβετία, έπρεπε αρχικά να πηγαινοέρχομαι. Δεν στερήθηκα όμως κάτι, τα είχα ζυγίσει πολύ καλά μέσα μου. Απολάμβανα αυτό που ζούσα με τον Στέλιο όπως απόλαυσα πολύ και το διάστημα της εγκυμοσύνης μου στην Ελβετία, ήρεμα και απλά σε ένα χωριό. Δεν ζούσαμε σε σαλέ.

Ο Στέλιος είναι ένας πολύ ήρεμος, συγκαταβατικός άνθρωπος. Καμιά φορά του λέω: «πονηρέψου λίγο με τους άλλους γύρω σου» και γελάμε. Ναι, έπαιξε ένα ρόλο και αυτό. Δεν συζητάμε για παράδειγμα ποτέ για τους άλλους. Είμαστε εγώ, αυτός και το σπίτι μας», είχε τονίσει στο Queen.gr η Μαρία Ηλιάκη για τον καλό της.

Στέλιος Μανουσάκης: Το Instagram του αγαπημένου της Μαρίας Ηλιάκη φανερώνει τον μεγάλο έρωτά τους

Το ξεχωριστό σχόλιο

raptis.JPG

Το πιο αστείο και τρολ σχόλιο ήρθε πάντως από τον συνεργάτη της Μαρίας, Νικόλα Ράπτη, ο οποίος αποκάλεσε ήρωα τον Στέλιο Μανουσάκη!

Μετά την παρουσία της Μαρίας στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει κάτι που της ταιριάζει καλύτερα και είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία της.

Η Μαρία συνεχίζει τα γυρίσματα για την νέα της εκπομπή στο Μακεδονία Tv με παρτενέρ τον Νικόλα Ράπτη σε ένα πολύχρωμο και άκρως εντυπωσιακό στούντιο. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ο τίτλος, αλλά γνωρίζουμε πως αυτή η εκπομπή θα είναι ένα τηλεοπτικό flashback σε εκπομπές και σειρές του ΑΝΤ1 που έγραψαν ιστορία. Το δίδυμο των παρουσιαστών θα κάνει ενδιάμεσα κάποια σατιρικά σκετς ανάλογα με την θεματολογία. Αν θυμάσαι το Twenty με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο Mega, θα είναι κάτι παρόμοιο.