Στέλιος Μανουσάκης: Το Instagram του αγαπημένου της Μαρίας Ηλιάκη φανερώνει τον μεγάλο έρωτά τους

Στέλιος Μανουσάκης: Το Instagram του αγαπημένου της Μαρίας Ηλιάκη φανερώνει τον μεγάλο έρωτά τους

Η νέα φωτογραφία του Στέλιου Μανουσάκη με τη Μαρία Ηλιάκη και το τρυφερό σχόλιο στο Instagram.

Το κείμενο αυτό θα μπορούσε να έχει τίτλο «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος». Βλέπεις, ο αγαπημένος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης, έχει ένα γούρι πολλά χρόνια τώρα, από το 2018, όταν οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και ξεκινάει κάθε νέα χρονιά με μια πόζα με την παρουσιάστρια.

Το γούρι είναι δεδομένο για τον γυναικολόγο, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε και στο Instagram πως επέστρεψε οριστικά στην Αθήνα αφήνοντας την καριέρα του στη Ζυρίχη και αποκτώντας το δικό του ιατρείο στην Αθήνα.

Η νέα τρυφερή αφιέρωση

Κι από τότε που έγινε μόνιμος κάτοικος Αττικής, ο Στέλιος έκανε δημόσιο το προφίλ του στο Instagram, φανερώνοντας και στο ευρύ κοινό, αυτήν την τόσο ωραία ιστορία αγάπης με τη Μαρία του και την κόρη τους Κατερίνα.

https://www.instagram.com/p/CnScu1WLzMh

Στο νέο post ο γυναικολόγος ποζάρει στο γραφείο του με την Μαρία να τον αγκαλιάζει τρυφερά και να τονίζει πως είναι δίπλα του πάντα, με εκείνη να απαντά «πάντα» επίσης.

manousakis.JPG

Πρωτοχρονιά με τη Μαρία!

Το γούρι του Στέλιου είναι πάντα η Μαρία στη νέα χρονιά και η μετακόμιση στην Αθήνα έγινε σίγουρα και για να είναι κοντά στην αγαπημένη του και την κόρη του.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του», είχε γράψει ο Στέλιος ανακοινώνοντας την οριστική επιστροφή στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/Cm6eN8koJpD

Ο Στέλιος και η κόρη του:

Από τότε που ήρθε στη ζωή η μικρή Κατερίνα, εκείνη και η Μαρία μονοπωλούν το account του γυναικολόγου:

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», είχε άλλωστε πει συγκινημένος ο Μανουσάκης μετά τη γέννηση της κόρης του.

https://www.instagram.com/p/CTMdVQVHi9A

Γιατί η Μαρία επέλεξε τον Στέλιο:

«Ήρθε πολύ φυσιολογικά όλο αυτό. Πρώτον γιατί εκείνη την περίοδο δεν μου ταίριαζαν οι προτάσεις που μου είχαν γίνει και δεύτερον γιατί είχα ήδη αποφασίσει να δώσω προτεραιότητα στον Στέλιο. Και εφόσον εκείνος έπρεπε να είναι για τη δουλειά του στην Ελβετία, έπρεπε αρχικά να πηγαινοέρχομαι. Δεν στερήθηκα όμως κάτι, τα είχα ζυγίσει πολύ καλά μέσα μου. Απολάμβανα αυτό που ζούσα με τον Στέλιο όπως απόλαυσα πολύ και το διάστημα της εγκυμοσύνης μου στην Ελβετία, ήρεμα και απλά σε ένα χωριό. Δεν ζούσαμε σε σαλέ.

https://www.instagram.com/p/CPBTv9flSz3

Ο Στέλιος είναι ένας πολύ ήρεμος, συγκαταβατικός άνθρωπος. Καμιά φορά του λέω: «πονηρέψου λίγο με τους άλλους γύρω σου» και γελάμε. Ναι, έπαιξε ένα ρόλο και αυτό. Δεν συζητάμε για παράδειγμα ποτέ για τους άλλους. Είμαστε εγώ, αυτός και το σπίτι μας», είχε τονίσει στο Queen.gr η Μαρία Ηλιάκη για τον καλό της..

https://www.instagram.com/p/CJem8FBFQsF

Το διάστημα αυτό, Ηλιάκη και Μανουσάκης φτιάχνουν το νέο τους σπίτι ενώ η Μαρία ετοιμάζει τη νέα της εκπομπή και ο Στέλιος προσαρμόζεται στις συνθήκες του νέου του γραφείου.

https://www.instagram.com/p/B5Nh4h3F3rb

Η απάντηση για τις ερωτήσεις για το δεύτερο παιδί

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου κράτα τα το δεύτερο, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα», είχε πει η Μαρία για το δεύτερο παιδί.

https://www.instagram.com/p/B0LVeW1Iaiq

Η μητρότητα για τη Μαρία:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού. Υπάρχει, όμως, το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος.

https://www.instagram.com/p/BsEeaHkgnuv

Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα.

Μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα.. Πες χρειάζομαι ένα λεπτό και πάρτο! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάκη για τη γέννηση της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/BnWiXjJHXSr

Τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της μετά τα 40:

Η Μαρία είχε δεχτεί αρκετά σχόλια και για το γεγονός πως έμεινε έγκυος μετά τα 40 και είχε απαντήσε αποστομωτικά:

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι εγκυος άκουσα πολλά «χαριτωμένα»…μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40, είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο μπράβο αλλα να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι άλλα τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω» …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελαω, αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά η 44χρονη.

Η Μαρία Ηλιάκη κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της