Η Μαρία Ηλιάκη έδειξε νέα πλάνα από το σπίτι στην Αθήνα και πήγε το home tour σε άλλο επίπεδο

Η Μαρία Ηλιάκη έδειξε νέα πλάνα από το σπίτι στην Αθήνα και πήγε το home tour σε άλλο επίπεδο

Η παρουσιάστρια μας έδειξε το νέο της σπίτι το οποίο έχει διαμορφώσει όπως ακριβώς ονειρευόταν.

Στα καλύτερά τους είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης αφού εδώ και λίγους μήνες έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την 2 ετών κόρη τους, Κατερίνα.

Τα τελευταία χρόνια η 44χρονη μοίραζε το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Ζυρίχη (όπου ο Στέλιος Μανουσάκης εργαζόταν) όμως αποφάσισαν οικογενειακώς να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη. Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να ξεκινήσει τη ζωή του στην Ελλάδα με τον ωραιότερο τρόπο, μετακομίζοντας σε ένα ολοκαίνουργιο και άκρως λειτουργικό σπίτι στα βόρεια προάστια.

https://www.instagram.com/p/Cn_4RaxomHg

Πριν από μερικές εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο ακούγεται να λέει: «Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού».

Ηλιάκη- Μανουσάκης: Τα νέα πλάνα από το καινούριο σπίτι τους στην Αθήνα

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και πριν λίγες ημέρες μας έδειξε μερικές γωνιές από το νέο της σπίτι.

iliaki1.jpg

Η Μαρία Ηλιάκη μπήκε στην μοντέρνα κουζίνα της και έφτιαξε ένα πολύ γευστικό smoothie, το οποίο απολαμβάνει συνήθως μαζί με την κορούλα της. Τα ντουλάπια της κουζίνας έχουν μπεζ χρώμα και δένουν αρμονικά με το κόκκινο και ασημί χρώμα που πρωταγωνιστεί στον χώρο.

iliaki19.jpg

Όπως θα δεις κι εσύ, στο σπίτι κυριαρχεί το ξύλινο στοιχείο.

https://www.instagram.com/p/CpuEcFKoo1c

Ο Στέλιος Μανουσάκης σχολιάζει τις φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

H Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους followers την beauty ρουτίνα της και έτσι εμείς είχαμε αποκλειστικά πλάνα από το υπέροχο μπάνιο της νέας της κατοικίας.

https://www.instagram.com/p/Cpmvct2oeVG

Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Στέλιο Μανουσάκη και εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με τη μικρή αλλά υπάρχουν και ώρες που θέλω να αφιερώσω στον εαυτό μου, να κάνω τη γυμναστική μου, να πάω στη δουλειά μου… Ο Στέλιος, επειδή τυχαίνει να είναι και γυναικολόγος είμαι πολύ τυχερή γιατί ήξερε και την ψυχολογία μου και καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικός ο ρόλος του μπαμπά. Όχι μόνο σε πρακτικά θέματα αλλά και στο πως θα μπουστάρει τη μαμά. Τώρα έχουμε μάθει ότι όταν ο μπαμπάς είναι στην Αθήνα, κάθε πρωί θα κάτσει μια ώρα στο κρεβάτι με τον μπαμπά της να παίξει. Τη βλέπεις ότι της αρέσει, φαίνεται στο ύφος της».

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού στην Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετακόμισαν σε νέο σπίτι στην Ελβετία λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, Κατερίνα. Το σπίτι του ζευγαριού ήταν minimal και τα στοιχεία που επικρατούσαν ήταν το λευκό και γκρι χρώμα, αλλά και το ξύλο.

https://www.instagram.com/p/CYJLMqiJO_U

Η κουζίνα τους έδειχνε πολύ ευρύχωρη και μοντέρνα, ενώ στο σαλόνι βρισκόταν ένας μεγάλος καθρέφτης και περίτεχνα διακοσμητικά.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις φωτογραφίες από τις φορές που η Μαρία Ηλιάκη μας είχε δείξει γωνιές από το σπίτι τους στην Ελβετία.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki